ANNONCE:

YouSee har julens måske bedste deal: AirPods Pro til kun 499

Julens bedste tilbud er måske allerede kommet. Skifter du dit mobilabonnement til YouSee, får du lige nu en uhørt skarp velkomstrabat på AirPods Pro samt fri musik.

Der findes hovedtelefoner, og så findes der AirPods Pro.

Leder du efter den perfekte julegave til dig selv eller en, du holder af, behøver du derfor ikke lede videre. Netop nu kan du nemlig få et par af de fedeste og bedste Bluetooth hovedtelefoner på markedet, nemlig AirPods Pro, til en vanvittig god pris.

De smarte AirPods Pro koster blot 499 kr., hvis du skifter til et mobilabonnement fra YouSee, der oven i købet har Danmarks bedste mobildækning.

Samlet set får du altså en velkomstrabat på 1.300 kr., hvis du skifter til et YouSee Fri + 40 GB mobilabonnement til 199,-/md. eller opretter et helt nyt abonnement, og det er bestemt værd at overveje, hvis du gerne vil have en unik lydoplevelse.

Se tilbuddet her.

Artiklen fortsætter under videoen...

 

Fremragende støjreduktion
Apples populære in-earhovedtelefoner er nemlig blandt tech-anmeldere blevet rost til skyerne for deres fantastiske lydkvalitet og fremragende støjreduktion, hvor du kan lukke larmen fra dine omgivelser ude, så du kan fokusere på det, du lytter til.

Og med professionel Adaptiv AQ-teknologi justerer høretelefonerne automatisk lyden til udformningen af dine øre, så du kan lytte til sange, høre podcast, se film og serier med fuldstændig fænomenal lyd.

AirPods pro er desuden mere behagelige end de normale AirPods, da de sidder bedre i øret med deres lille silikone prop, hvor du kan skifte mellem tre forskellige størrelser for det optimale fit til dine øre.

Når du ikke bruger dine Airpods Pro, lægger du dem blot det smarte oplader-etui, der er lige til at have i lommen. Efter fem minutter i etuiet kan dine høretelefoner afspille i op til en time, og selve oplader-etuiet kan du oplade trådløst eller med et kabel med Lightning-stik.

Smart, ikke? Her kan du få de lækre Airpods Pro til kun 499 kr.

Fri musik følger med
Men uden musik, nytter det jo ikke så meget, så for at sikre, at du også har masser af musik at lytte til, får du med dit nye mobilabonnement hos YouSee også fri adgang til YouSee Musik, hvor du kan lytte til over 75 mio. musiknumre.

Det enorme udvalg af musik hos YouSee Musik betyder, at du ikke behøver andre abonnementer til musik-streaming.

Og apropos abonnement, skal det naturligvis også nævnes, hvad det indeholder at øvrige fordele.

Med Fri + 40 GB får du nemlig masser af data til at være online på YouSee’s 5G-netværk, og med fri tale og sms i Danmark er der ingen begrænsninger, når du vil i kontakt med familie og venner. På rejsen kan du frit bruge helt op til 20 GB data i 48 lande, ligesom du har fri tale og fri sms i alle landene.

Med andre ord er de fleste dækket godt ind med et Fri + 40 GB abonnement, så nu er det store spørgsmål måske blot dette: Hvem skal have de lækre, nye Airpods Pro?

Dig selv eller en, du holder af?

Uanset modtageren, kan du købe dem hos YouSee.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med YouSee

 

Hvad er annoncørbetalt indhold?