ANNONCE:

Smart rengøring trender: Nem robotstøvsuger lærer dine vaner

Et rent hjem giver ren samvittighed. Det har de fleste allerede opdaget. Men det er samtidig de færreste, der finder glæde i at finde støvsugeren frem efter en lang arbejdsdag. For flere og flere danskere, er det dog heller ikke nødvendigt længere. Robotstøvsugere er nemlig mere populære end nogensinde.

Hvis du skal være helt ærlig; glæder du dig til tanken om at skulle hjem og støvsuge efter en lang arbejdsdag, hvor din aften i forvejen står på madlavning og lektiehjælp? Nej, vel?

Heldigvis kan teknologien træde til. En robotstøvsuger fra iRobot klarer alt det hårde arbejde for dig – og du behøver ikke engang fortælle den, at den skal gå i gang.

Der er nemlig sket meget i robotstøvsugernes verden de seneste år, og det betyder, at du nu bare kan sidde på arbejdet, og med et tryk på en knap kan sætte støvsugeren i sving derhjemme. Nemt og simpelt, så alle kan være med. Både på teknologi og pris.

Skal dit hjem være det næste med en robotstøvsuger? Find en Roomba i3 her

Det skal være nemt

Når du køber en robotstøvsuger, er det fordi den skal hjælpe dig i hverdagen. Derfor skal den også være nem at bruge, og hos iRobot har de sørget for, at den nye Roomba i3-model er nem at gå til.
Det fortæller Ida Birgitte Holm, der er Category Manager for iRobot.

- Den passer sig selv. Den skal sørge for, at man har nem rengøring derhjemme – hver dag.

Den nemme rengøring har mange fået øjnene op for, og salget af robotstøvsugere er de seneste år steget eksplosivt.

Robotstøvsugere, som iRobots Roomba i3, er mere populære end nogensinde, og populariteten ser kun ud til at vokse.

-Der er flere, der begynder at købe robotstøvsugere som et supplement til hjemmet, og vi ser det kun fortsætte. Rigtig mange oplever, at det gør hverdagen meget nemmere, fortæller Ida Birgitte Holm.

Se selv her, hvordan du kommer i gang med den nemme rengøring med en Roomba i3

Du kommer et skridt foran snavset
Smarte telefoner, smarte fjernsyn – og nu også smarte robotstøvsugere. Med en Roomba i3 er det nemlig en intelligent maskine, der kører rundt derhjemme.

Faktisk så intelligent, at den kan lære din hverdag at kende alene ved, at du bruger den. Det eneste du skal gøre, er at koble robotstøvsugeren til din telefon.

Hvis du for eksempel tænder den på bestemte ugedage på bestemte tidspunkter, kan robotstøvsugeren huske det.

En oplagt løsning, når målet er at gøre din hverdag nemmere, som Ida Birgitte Holm siger det.

- Robotstøvsugeren lærer dit hverdags-mønster at kende. Og den vil selv foreslå at starte på de tidspunkter, du normalt selv manuelt ville sætte den i gang. Kort sagt kan den manuelt registrere dine vaner og komme med forslag, så det passer bedst til dine vaner, siger hun og fortsætter:

- Den kan endda registrere årstiderne. Så når det er ved at være pollen-sæson, vil den foreslå at rengøre endnu oftere.

Smart, ikke? Oplev selv hvor smart hverdagen bliver med en robotstøvsuger

null
Er der en i hjemmet, der reagerer på pollen-sæsonen, kan Roomba i3 hjælpe. Foto: iRobot

Kommer omkring – overalt
Et rent hjem er ikke virkelig rent, medmindre der er rent overalt. Teknologien i en robotstøvsuger som Roomba i3 er nemlig ikke begrænset til at kunne genkende årstider og dine rengøringsvaner.

Den kan selvfølgelig også få alt skidtet på gulvet med, uanset om det er støv, krummer eller hår fra kæledyret. Og når den finder snavs, giver den ikke op.

iRobots robotstøvsugere har såkaldt Dirt Detect. Så når robotten kører, registrerer sensorer i støvsugeren det, hvis der ligger ekstra snavs på gulvet. I stedet for at køre videre, vil den kører frem og tilbage over det beskidte område, indtil al støv og snavs er samlet op.

Der kommer iRobots patenterede kontra-roterende gummibørster godt i gang og sikrer et optimalt støvoptag. Derudover river de hår og andet snavs i stykker, hvilket gør, at der sidder mindre snavs, hår og andet skidt fast i børsterne. Og fordi de er lavet af gummi, kan du nemt tørre dem af med en klud.

Desuden hjælper både den høje sugeevne og sidebørster med, at din Roomba i3 robotstøvsuger nok skal komme helt omkring i hjørnerne.

Hjørner, som den kan finde – hver gang. Efterhånden som den kører rundt, laver Roomba i3 nemlig et kort over dit hjem. Det er med til at gøre Roomba i3 til en simpel og nem robotstøvsuger til dig, der elsker at åbne døren til et rent hjem.

null
En Roomba i3 fra iRobot laver et kort over dit hjem - og kommer rundt overalt! Foto: iRobot

Det hele er samlet på din telefon
Kortet over dit hjem, og mange af de andre smarte funktioner i Roomba i3, kan alt sammen findes i den app, du kan hente til din telefon. Som den eneste producent af robotstøvsugere har iRobot lavet en app på dansk, hvor du også finder vejledning, når robotten skal startes første gang.

Appen er lavet, så den er så brugervenlig som muligt. Alfa og omega er, at Roomba i3 skal være nem at bruge, så den hjælper dig mest muligt i hverdagen.

Faktisk går iRobot så langt med brugervenligheden, at du ikke engang behøver at tømme din robotstøvsuger for støv og snavs.

Når støvbeholderen er fyldt, findes Roomba i3 i en version, hvor der følger en beholder med, så støvsugeren kan tømme sig selv.

Den hedder Roomba i3+, og kan findes lige her

Giver tid til alt det andet
I den travle hverdag er tid en mangelvare, men en robotstøvsuger som Roomba i3 kan være med til at frigive den værdifulde tid.

Tid, du kan bruge med familien og til at slappe af. Eller til andre af hverdagens gøremål. Med god samvittighed i et rent hjem.

Vil du også gøre som flere og flere danskere, og opleve glæden ved et rent hjem hver dag og have ekstra tid ved hånden?

Så find din Roomba i3 robotstøvsuger her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med iRobot.

Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?