ANNONCE:

Glæd dig til et rent hjem: Så smarte er de nye robotstøvsugere

Med en intelligent robotstøvsuger fra iRobot kommer du hver dag hjem til rene gulve og god samvittighed. Den mulighed benytter flere og flere danskere sig nu af.

Det er de færreste af os, der ligefrem elsker at svinge støvsugen. Og særligt for travle familier og folk med lange arbejdstider kan støvsugningen være svær at finde tid og overskud til.

Heldigvis findes der en smart løsning. Med en robotstøvsuger fra iRobot er du nemlig garanteret rene gulve og god rengøringssamvittighed.
 

Vil du vide mere om robotstøvsugere fra iRobot? Læs mere her
 

Efterspørgslen på robotstøvsugere har da heller aldrig været større end nu, og det er særligt de helt nye og intelligente modeller, som kunderne er interesserede i. I dag er robotstøvsugere nemlig mere intelligente end nogensinde. Det fortæller Peter Frøkjær, redaktør hos Mandesager.dk.

- De er blevet rigtig smarte i dag. Da de kom frem for 20 år siden, var det en elektronisk genstand, de færreste forstod. Og man skulle forberede sig grundigt, inden man satte dem i gang. I dag kan de lave et kort over dit gulv og være langt mere effektive. Så den behøver heller ikke køre lige så meget som i gamle dage.

Blandt de mest populære mærker fremhæver Peter Frøkjær især iRobot, der med deres nyeste modeller har skabt, hvad han beskriver som en række af intelligente og brugervenlige robotstøvsugere - samtidig med, at de har mange års erfaring.

- Det var jo dem, der lavede de allerførste robotstøvsugere. Og de er blevet rigtig, rigtig gode til det, som han understreger.

null
Peter Frøkjær fra mandesager.dk har fulgt med i robotstøvsugernes udvikling, og er meget begejstret for iRobots Roomba i7. Foto: Jannik Sørensen

I dag er der ikke alene mulighed for at starte og styre støvsugeren via ens smartphone. Robotten kan også programmeres til at rengøre specifikke områder i ens bolig, såkaldt zonerengøring.

- Lad mig sige det sådan: Har du en robotstøvsuger, behøver du ikke støvsuge mere end det. Den dækker det hele. Den frigiver din tid, og du oplever aldrig, at der er beskidt.

I de førende modeller, behøver du ikke engang tømme den. De kan tømme selv for skidt i ladestationen.

Lær mere om Roomba i7 her

Hej Siri, gør rent ved spisebordet
Den seneste teknologiske landvending kommer også fra iRobot, der med deres opdatering ’iRobot Genius’ til iRobots Home App giver dig et uovertruffet niveau af personalisering og kontrol over dine husholdningsrobotter.

Appen, der fungerer med alle Wi-Fi-tilsluttede iRobot-produkter, understøtter nemlig rengøring baseret på dine vaner og personlige præferencer, hvilket muliggør en smartere og mere effektiv rengøringsoplevelse, uanset om du er hjemme, på job eller på indkøb.

Flere af de nyeste robotstøvsugere er desuden udstyret med avanceret kortlægningsteknologi, der gør, at de lærer dit hjems indretning at kende og giver dig mulighed for at skræddersy rengøringen til nøjagtigt de rum eller områder, du ønsker rengjort på et givet tidspunkt.

- Roomba i7 fungerer med Alexa og Google Home, fortæller Peter Frøkjær og fortsætter:

- Du kan tilpasse den din hverdag og dine vaner. Og den er nem at sætte op. Alle kan være med.

Den virker også med Siri på iPhones. Du kan altså via din telefon fortælle din Roomba i7, at den eksempelvis skal gøre rent ved spisebordet - og så sker det med det samme. Alt sammen via appen, som iRobot som den eneste producent af robotstøvsugere har lavet på dansk.

- Robotstøvsugere er blevet meget intelligente. Den kører bare elegant rundt og gør, hvad den skal. Og der bliver gjort rent oftere, end hvis du selv skulle støvsuge, pointerer Peter Frøkjær

null
Robotstøvsugerne fra iRobot giver dig en helt ny form for kontrol over din rengøring i hjemmet. Foto: iRobot

Køb din iRobot Roomba i7 her

Få et bedre indeklima
Udover at være smart, og spare folk for en del tid, så gør en robotstøvsuger også en stor forskel på indeklimaet i hjemmet.

Langt det meste støv lander nemlig på gulvet, hvor det hvirvles op, når vi bevæger os rundt. For at undgå det, skal gulvene hyppigt gøres rene.

Miljøstyrelsen anbefaler derfor, at vi som minimum støvsuger en gang om ugen og gerne oftere, hvis vi vil undgå indelukket og støvfyldt luft, der kan give irritation i øjne, næse og luftveje. Udover det almindelige gulvstøv er der nemlig en risiko for, at støvet er fyldt med usunde partikler.

Det klarer en Roomba i7 uden problemer. Den er udstyret med såkaldt Dirt Detect, der sørger for, at robotstøvsugeren opdager steder med snavs, og bruger ekstra tid på at få området gjort rent.

null
Du kan selv styre, hvornår din iRobot skal gøre rent bestemte steder i dit hjem. Det giver et bedre indeklima. Foto: iRobot

Du kan endda gå et skridt videre med din robot-rengøring, tilføjer Peter Frøkjær.

- Roomba i7 kan ikke vaske gulvet, men du kan også få en automatisk gulvasker. Så får du altså virkelig klaret det hele derhjemme, uden du skal røre en finger.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med iRobot.

Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?