ANNONCE:

Glæd dig til et rent hjem: Så smarte er de nye robotstøvsugere

Med en intelligent robotstøvsuger fra iRobot kommer du hver dag hjem til rene gulve og god samvittighed. Den mulighed benytter flere og flere danskere sig nu af.

Det er de færreste af os, der ligefrem elsker at svinge støvsugen. Og særligt for travle familier og folk med lange arbejdstider kan støvsugningen være svær at finde tid og overskud til.

Heldigvis findes der en smart løsning. Med en robotstøvsuger fra iRobot er du nemlig garanteret rene gulve og god rengøringssamvittighed.
 

Vil du vide mere om robotstøvsugere fra iRobot? Læs mere her
 

Efterspørgslen på robotstøvsugere har da heller aldrig været større end nu, og det er særligt de helt nye og intelligente modeller, som kunderne er interesserede i. Det fortæller salgschef hos Elgiganten, Jonathan Lorentzen, der er specialist i elektriske husholdningsapparater.

”Robotstøvsugere er blevet markant bedre de seneste år, både i forhold til rengøringsevne og på den teknologiske front. Det giver en større komfort, og vi har aldrig solgt flere, end vi gør nu,” fortæller Jonathan Lorentzen.

Blandt de mest populære mærker fremhæver Jonathan Lorentzen især iRobot, der med deres nyeste modeller har skabt, hvad han beskriver som en række af helstøbte robotstøvsugere.

null
iRobots robotstøvsugere bliver varmt anbefalet af Elgigantens salgschef, Jonathan Lorentzen. Foto: Elgiganten

Her er der ikke alene mulighed for at starte og styre støvsugeren via ens smartphone, robotten kan også programmeres til at rengøre specifikke områder i ens bolig, såkaldt zonerengøring.

”Folk bliver overraskede over, hvor godt rent robotstøvsugerne gør, og med den automatiske tømmestation, som de nyeste modeller I7 Plus og S9 plus fra iRobot har, er der tale om en game changer inden for robotstøvsgere med et helt nyt niveau af komfort og hygiejne,” siger Jonathan Lorentzen med henvisning til, at de førende modeller eksempelvis tømmer sig selv for skidt i ladestationen.

Hej Siri, gør rent ved spisebordet
Den seneste teknologiske landvending kommer også fra iRobot, der med deres opdatering ’iRobot Genius’ til iRobots Home App giver dig et uovertruffet niveau af personalisering og kontrol over dine husholdningsrobotter.

Appen, der fungerer med alle Wi-Fi-tilsluttede iRobot-produkter, understøtter nemlig rengøring baseret på dine vaner og personlige præferencer, hvilket muliggør en smartere og mere effektiv rengøringsoplevelse, uanset om du er hjemme, på job eller på indkøb.

Flere af de nyeste robotstøvsugere er desuden udstyret med avanceret kortlægningsteknologi, der gør, at de lærer dit hjems indretning at kende og giver dig mulighed for at skræddersy rengøringen til nøjagtigt de rum eller områder, du ønsker rengjort på et givet tidspunkt.

”Det kan eksempelvis være i køkkenet, hvor gulvet hurtigt bliver beskidt, eller i gangen, hvor sand og skidt fra sko og støvler har det med at samle sig,” siger Jonathan Lorentzen.

Og alt, hvad du behøver gøre, er at løfte din telefon.

”Med den nye opdatering iRobot Genius kan du eksempelvis på iPhone sige, ’Hej Siri, gør rent ved spisebordet,’ hvorefter robotten selv finder spisebordet og støvsuger omkring det. Det er altså ret smart,” siger Jonathan Lorentzen.

null
Robotstøvsugerne fra iRobot giver dig en helt ny form for kontrol over din rengøring i hjemmet. Foto: iRobot

Stor test af iRobot Roomba i7+: Se resultatet her

Få et bedre indeklima
Udover at være smart, og spare folk for en del tid, så gør en robotstøvsuger også en stor forskel på indeklimaet i hjemmet.

Langt det meste støv lander nemlig på gulvet, hvor det hvirvles op, når vi bevæger os rundt. For at undgå det, skal gulvene hyppigt gøres rene.

Miljøstyrelsen anbefaler derfor, at vi som minimum støvsuger en gang om ugen og gerne oftere, hvis vi vil undgå indelukket og støvfyldt luft, der kan give irritation i øjne, næse og luftveje. Udover det almindelige gulvstøv er der nemlig en risiko for, at støvet er fyldt med usunde partikler.

null
Du kan selv styre, hvornår din iRobot skal gøre rent bestemte steder i dit hjem. Det giver et bedre indeklima. Foto: iRobot

Særligt effektivt ift. indeklima er det derfor, hvis man også køber en robot-gulvvasker i samme mærke, så støvsugningen bliver fuldt op af gulvvask.

”Robotstøvsugere og gulvvaskere er virkeligt noget, der batter for indeklimaet, hvor støv og hår fra husdyr kan være medvirkende til, at folk nyser og udvikler symptomer på allergi,” slutter Jonathan Lorentzen.

 

Se det store udvalg af iRobot robotstøvsugere her