ANNONCE:

Giv et rent hjem i julegave med prisvindende robotstøvsuger

Få ting føles bedre end at træde ind ad døren til et rent hjem. Den oplevelse kan du nu give i julegave med den nye iRobot Roomba J7/J7+, der med geniale funktioner klarer rengøringen, mens den heldige modtager er ude af huset. Eller du kan også selv sætte den på ønskelisten?

Juletiden er som bekendt over os, og mange vil kunne nikke genkendende til, at det er en stresset tid. Gaveindkøb, julefrokoster og kombineret med en almindelig travl hverdag er virkeligheden for rigtig mange danskere. Og de huslige pligter forsvinder desværre ikke, men tager tværtimod stadig tid ud af den pressede kalender.

For hvis tur er det nu til at svinge støvsugeren, og hvordan skal man nå det med alle de andre pligter, der også skal klares? Det problem kan du hjælpe en du holder af med at klare.

Flere og flere danskere vælger nemlig at få en elektronisk rengøringshjælper i form af en ny, smart robotstøvsuger. Og til jul kan du jo passende give - eller ønske dig - en prisvindende en af slagsen.

For kort tid siden kom topmodellerne iRobot Roomba J7 og Roomba J7+ på markedet, og med dem har det aldrig har været nemmere eller smartere at lade en robotstøvsuger klare rengøringen.

Roomba J7/J7+ er tildelt 'Bedst i test'-priser fra blandt andre Idenyts læsere, magasinet Alt om Data samt norske Elektronikkbransjen og Tek.no. Du er kort sagt sikker på at give en julegave, der går rent hjem - ved at sørge for et rent hjem.

Klarer både tæpper og trægulve
Med den brugervenlige, dansksprogede iRobot Home-app på telefonen, kan man nemt styre Roomba J7/J7+, der tager sig af hjemmets rengøring med samme nidkærhed som en professionel rengøringsassistent.

Uanset, om man er ude eller hjemme, bevæger robotstøvsugeren sig rundt i hjemmet med knivskarp præcision takket være det avancerede navigationssystem.

Den lærer tilmed automatisk sine omgivelser at kende, så den styrer udenom objekter på sin vej, og den kan uden problemer klare støv, grove partikler og kæledyrshår på både trægulve og gulvtæpper. Og så tømmer den endda sig selv, når den vender tilbage til sin base med indbygget skraldespand. En kærkommen hånd til hverdagen efter den stressede juletid, ikke?

null
iRobots Roomba J7/J7+ er fyldt med smarte funktioner, der hjælper dig til at holde hjemmet rent. Foto: iRobot

”Robot, rengør under spisebordet”
Udover at kunne betjenes via app’en, kan Roomba J7/J7+ startes med stemmestyring enten via Google Home eller Alexa, hvor den genkender forskellige kommandoer.

Det kan være, at man under madlavningen gerne vil støvsuge et specifikt sted i køkkenet eller gerne vil have stuen klaret, inden gæsterne kommer.

Alt, man skal gøre, er sige det højt, og robotstøvsugeren sætter i gang.

Er området ekstra beskidt, kører den over stedet flere gange, til det er rent, uden man behøver gøre andet end at slappe af eller lave maden færdig.

Lær mere om de to smarte modeller, og læs om Roomba J7 eller Roomba J7+

Du kan også lære mere om Roomba J7+ i denne video

Geniale funktioner gør livet nemmere
Som en særlig populær funktion kan Roomba J7/J7+ også indstilles til at starte rengøringen automatisk, når man forlader hjemmet, samt stoppe igen når man kommer tilbage. På den måde ser man den aldrig arbejde - du nyder blot resultatet.

Derudover er Roomba J7/J7+ udstyret med en række andre geniale funktioner, der gør den i stand til at planlægge, starte og gennemføre rengøringen af dit hjem, så du altid kommer glad ind af døren.

Her er et par eksempler:

Fuld kontrol over zonerne i hjemmet
Når støvsugeren starter op for første gang, kører den rundt i hjemmet, hvor den med sit kamera og sensorer minutiøst kortlægger rummene. Derefter kan man gå ind i app’en og navngive de forskellige zoner, så du kan få rengjort de områder, der trænger mest. Derudover kan man også sætte grænser for, hvor i rummene støvsugeren skal køre, eller bede den være ekstra grundig omkring sofaen eller under spisebordet.

Undgår ulykker
Robotstøvsugere bliver hele tiden smartere og klogere, og Roomba J7/J7+ lærer ikke bare hjemmet at kende, den reagerer også øjeblikkeligt på forhindringer takket være den indbyggede PrecisionVision-navigation.

Eksempelvis identificerer den lynhurtigt og undgår opladere og lignende efterladt på gulvet, og den kører også uden om evt. husdyr. Og dukker der en forhindring op på gulvet, som ikke var der tidligere, så spørger den, om der tale er et permanent objekt, som den fremover skal styre uden om.

Hvordan, tænker du måske? Robotstøvstugeren har et front facing-kamera, der kan opdage og identificere objekter, den finder foran sig. På den måde bliver robotstøvsugeren hele tiden smartere, jo mere den arbejder.

null
Et kamera på fronten af Roomba J7/J7+ sørger for, at den opdager alle forhindringer, den møder på sin vej gennem dit hjem. Foto: iRobot

Den tømmer sig selv
Til forskel fra iRobot Roomba J7 har Roomba J7+ en Clean Base®-ekstern støvbeholder i sin ladestation. Det har den fordel, at robotstøvsugeren tømmer sig selv i en ekstern pose, når den er fuld. Det eneste man skal gøre, er at skifte posen med jævne mellemrum. Så hvis du skal give julegaven lidt ekstra kærlighed, kan Roomba J7+ være svaret.

Masser af power og avanceret teknologi
Kigger man på markedet for robotstøvsugere, er Roomba J7/J7+ med sin kraftige motor og den smarte navigation blandt de mest effektive og avancerede på markedet. En anden stor fordel er, at den er fremtidsrettet og klargjort til kommende opdateringer, så der ikke er behov at allerede at give en ny til næste jul. Robotstøvsugeren opdaterer nemlig sig selv automatisk, og på den måde bliver den bedre og bedre, jo længere man har den.

Beskytter dine data
iRobot er en amerikansk virksomhed grundlagt af robotingeniører fra det verdensberømte Massachusetts Institute of Technology(MIT). De er specialister i robotter og har været på markedet i mere end 30 år, hvor de har solgt mere end 30 millioner robotter. Selskabet lover, at data som indsamles af deres robotstøvsugere, aldrig vil blive misbrugt eller solgt til en tredjepart.

iRobot har endda modtaget det internationalt anerkendte TÜV cybersikkerheds-certifikat, så du eller den heldige modtager er helt sikker på, at data er i de sikreste hænder.

Giver et bedre indeklima
Udover at være smart, og spare folk for en del tid, så gør en robotstøvsuger også en stor forskel på indeklimaet i hjemmet. Langt det meste støv lander nemlig på gulvet, hvor det hvirvles op, når vi bevæger os rundt. For at undgå det, skal gulvene hyppigt gøres rene.

Miljøstyrelsen anbefaler derfor, at vi som minimum støvsuger en gang om ugen og gerne oftere, hvis vi vil undgå indelukket og støvfyldt luft, der kan give irritation i øjne, næse og luftveje. Udover det almindelige gulvstøv er der nemlig en risiko for, at støvet er fyldt med usunde partikler, der kan give allergi og andre gener. Og et sundt indeklima er da endnu en grund til at give en Roomba J7 eller Roomba J7+ i gave, til den dag du selv kommer på besøg.

Læs mere om Roomba J7 eller Roomba J7+ lige her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med iRobot.

Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?