ANNONCE:

Børnefamiliens redning: Ny støvsuger gør livet lettere

Med en ledningsfri støvsuger fra ROIDMI er det slut med at stresse over skidt på gulvet, i bilen eller på møblerne. I stedet klares opgaven med et snuptag, så du hurtigt kan komme videre.

I en travl hverdag med børn, cornflakes på gulvet og det generelle griseri, der følger med at være flere i familien, er det afgørende for både ro og rengøring, at du hurtigt kan få gjort rent og komme videre i dagens program.

Derfor er ledningsfri støvsugere fra ROIDMI en kærkommen gave til særligt børnefamilier, hvor tid og convenience er to af de vigtigste faktorer.

For mens det ofte er en større operation at hive den gamle støvsuger ud af skabet, samle den og finde en ledig stikonktakt, vil du med en ledningsfri støvsuger allerede være færdig og videre i teksten.

Det simple og lette design gør det desuden nemmere og hurtigere at støvsuge under borde, stole og møbler, og så kan den stå fremme, hvor du bruger den mest, uden at den fylder eller skæmmer æstetikken. Læs mere her.

null
Roidmis ledningsfri støvsuger kan diskret placeres i hjemmet. Foto: Roidmi

Modsat flere af sine konkurrenter er ROIDMI’s ledningsfri støvsugere nemlig langt mere stilrene og afdæmpede i designet, hvorfor de sagtens kan stå i eksempelvis køkkenet, hvor der ofte er brug for en hurtig aktion.

Artiklen fortsætter under videoen

Her kan du se den populære instagrammer og mor Fie Dupont svinge støvsugeren ROIDMI RS60 over både krummer og saft på gulvet:

 

Mopper også gulvet
Den populære model RS60 fra ROIDMI kan nemlig udover at støvsuge gulvet også moppe det med et medfølgende moppehoved, hvorfor eksempelvis havregrød, mælk og saft på gulvet forsvinder med en snuptag. Og når støvsugeren skal tømmes, trykker du blot på en knap og tømmer den over skraldespanden.

Dét er nemt, og faktisk behøver du ikke andre støvsugere i dit hjem, hvis du vælger en af topmodellerne fra ROIDMI som RS60 eller RS70.

De moderne ledningsfri støvsugere har nemlig i dag masser af sugekraft, hvorfor du nemt kan erstatte den gamle med ny model fra ROIDMI. Den er tilmed lydsvag, let at bære, brugervenlig og udstyret med forskellige mundstykker specielt udviklet til både bil og møbler.

Ved at tage støvsugerrøret af din ROIDMI får nemlig du en ekstremt effektiv håndstøvsuger, der fjerner madrester og skidt fra bilen på ingen tid, og som hurtigt støvsuger sofaen ren. Desuden medfølger også en kæledyrsbørste til din RS60, som giver dig mulighed for at fange dyrehårene, inden de sætter sig i gulvtæppet. 

Kort fortalt bliver det hele både nemmere og hurtigere, når du har en ledningsfri støvsuger fra ROIDMI ved hånden.
Læs mere om priser og muligheder her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med ROIDMI.

Roidmi-logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?