ANNONCE:

Fire tegn på maveproblemer: Har du også brug for hjælp?

Har du problemer med maven, er du langt fra den eneste. Mange danskere oplever nemlig oppustethed som både ubehageligt og et kosmetisk problem. Løsningen kan være, at du sætter gang i fordøjelsen.

At spise skal helst være forbundet med nydelse og glæde.

Men for mange danskere er indtagelse af mad i løbet af dagen desværre årsag til ubehag og oppustethed.

Det kan der være flere årsager til. Eksempelvis, at man spiser for megen fed mad og bevæger sig for lidt, så tarmene ikke får den nødvendige stimulation, hvorfor fordøjelsen kan komme til at gå trægt.

Ophobning af den ufordøjede del af maden i tyktarmen kan nemlig sætte gang i en gæringsproces, der udvikler en række forskellige luftarter. Det er disse luftarter, der kan få dig til at opleve trykken eller oppustethed, hvilket kan være ganske ubehageligt.

Sæt gang i fordøjelsen
Har du brug for hjælp til dine maveproblemerne, kan løsningen derfor være, at du sætter gang i fordøjelsen med de særlige planteingredienser i Macoform.

Macoform indeholder en unik sammensætning af ekstrakter fra artiskok og mælkebøtterod, der hver især arbejder på forskellige måder i maven.

Konkret stimulerer artiskok fordøjelsen, afhjælper oppustethed og ubehag efter måltider samt bidrager til velbehag i maven. Derudover kan planten også fremme vægttab. Og mælkebøtte stimulerer fordøjelsen og bidrager til en sund mave i balance.

Planterne har en bred virkning og kan derfor bruges mod mange typer af problemer med maven.

Anette fik hjælp til sin oppustede mave
En af dem, der har gode erfaringer med Macoform, er Anette Adamsen fra Risskov. I mange år havde hun problemer med, at maven blev oppustet i løbet af dagen.

Hun måtte bl.a. købe større bukser, for at maven kunne være i dem.

- Min mave føltes ofte som om, der lå en fodbold i den. Den kunne blive så oppustet, at jeg så gravid ud. Nogle dage var det værre end andre, og den træthed, der fulgte med den oppustede mave, overmandede mig ofte, men på grund af travlheden og et stort arbejdspres kunne jeg ikke bare lægge mig ned, fortæller Anette.

Anette Adamsen fra Risskov er en af dem, der tydeligt har mærket effekten af Macoform. Foto: Lotte JensenAnette Adamsen fra Risskov er en af dem, der tydeligt har mærket effekten af Macoform. Foto: Lotte Jensen  

Tog mors råd
Hun havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik, da hun endelig fulgte sin mors råd og fik bestilt Macoform fra Wellvita, fortæller hun.

- Det viste sig at være den helt rigtige løsning. Den oppustede mave forsvandt i løbet af noget tid, og Macoform har nu været en fast del af mit daglige ritual igennem de seneste 18 måneder.

4 tegn på maveproblemer

Måske er Macoform også det rigtige for dig. Her kan du i hvert fald se fire tegn på, at du har behov for hjælp til maven:

  • Oppustet mave
     
  • Fordøjelsesproblemer
     
  • Begyndende topmave
     
  • For meget luft i tarmen

Vil du gerne vide mere om Macoform og fordøjelse, kan du læse mere her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med wellvita.

 

Hvad er annoncørbetalt indhold?