ANNONCE:

Test af VitaePro: Se her, om det faktisk virker

Kosttilskud har altid været omgivet af en vis mystik, for virker de egentligt, eller er de bare fyldt med græs og grøn te? Få svaret her

Når VitaePro er blandt de mest populære kosttilskud i Norden, er det naturligvis helt fair, at spørge om det rent faktisk virker. Og svaret er ja.

I Danmark og resten af EU må man nemlig ikke anprise produkter med egenskaber, der ikke er bevis for. Det sikrer, at forbrugerne ikke bliver snydt, og at virksomheder ikke bare kan skrive hvad som helst for at sælge deres produkter.

De aktive ingredienser i VitaePro er særligt rettede mod led, muskler og hjerte, og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Dokumentationen for sammenhængen mellem indtag af en række af de aktive ingredienser i VitaePro og deres sundhedseffekter er godkendt af EU.

Mange gode egenskaber

Eksempelvis D-vitamin, som bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion, og omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, der har dokumenteret effekt på hjertets normale funktion ved minimum 250 mg, som man får i to VitaePro kapsler.

Derudover indeholder VitaePro B12- og C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt E-vitamin, selen og C-vitamin, der også bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

I forhold til immunforsvaret får du med VitaePro også B12- og selen, samt C- og D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Tilmed indeholder VitaePro Boswellia serrata, der er med til at holde leddene komfortable.

null  

Ruths gode historie

En af de mange kunder, der har glæde af VitaePro, er Ruth Engelstad. Hun er pensioneret hjemmehjælper, og hun kan allerbedst lide at tilbringe tid med sine børnebørn og have et behageligt liv i hverdagen.

Det hjælper VitaePro hende med.

“Jeg så en reklame for VitaePro og tænkte, at jeg godt kunne prøve produktet af i en periode for at se, om tilskuddet passede til min øvrige kost og livsstil,” fortæller hun og uddyber:

”Jeg har valgt at fortsætte og har brugt det i mange år nu. Det er vigtigt for mig, at kunne være fysisk aktiv og i bevægelse. Så kan jeg lettere være aktiv med børnebørnene, og jeg behøver ikke at hvile mig på sofaen bagefter,” fortæller hun.

VitaePro sælges via vitaepro.dk, og produktet sendes direkte hjem til dig. På den måde slipper du for fordyrende mellemled samt turen ned i butikken, når pakken er ved at være tom. Du er samtidigt sikret, at friskheden og kvaliteten er i top, fordi produktet ikke er blevet for gammelt på en butikshylde.

Som ny kunde får du halv pris på VitaePro de to første måneder, så har du lyst til se, hvad VitaePro kan gøre for dig, kan du læse mere her.