ANNONCE:

Tre unge mænd blev dræbt: Dansk hitserie er tilbage med et brag!

Viaplay-serien 'Den som dræber – fanget af mørket' er vender stærkt tilbage. Foto: Henrik Ohsten

Den nye sæson af ’Den som Dræber – fanget af mørket 2’ havde eksklusiv premiere på Viaplay den 28. marts. Denne gang står 'profileren' Louise Bergstein overfor en kynisk seriemorder, der jagter unge mænd

Da første sæson af Den som Dræber havde premiere på Viaplay i 2019, var den en (uhyggelig) stor succes.

Her kunne seerne følge den dygtige og modige profiler Louise Bergstein, spillet af Natalie Madueño, der fik sin sag for med opklaringen af en uhyggelig sag om kidnapning og mord på unge piger begået af en særdeles ubehagelige og psykopatisk morder.

I den nye sæson af Den som Dræber – fanget af mørket 2, er der ligeledes tale om en mørk og psykologisk krimi, hvor vi fortsat følger Louise Bergstein, der igen skal hjælpe politiet med at tegne en psykologisk profil af en kynisk seriemorder, inden han slår til igen.

Denne gang bliver Louise dog personligt involveret i den skræmmende sag, der handler om tre bestialske og uopklarede mord på unge mænd på Fyn.

Uopklarede mord
Et af ofrene var nemlig den 18-årige Markus, hvis mor, Alice, var nær veninde med Louises mor. Da Alice bliver diagnosticeret med kræft, ønsker hun for alt i verden at opklare sin søns mord, inden hun dør, og hun beder derfor Louise om hjælp til at finde morderen.

På trods af, at de unge mænd blev dræbt med få måneders mellemrum og under lignende omstændigheder, lykkedes det nemlig aldrig ikke politiet at opklare mordene, og fem år senere er politiet stadig på bar bund.

null
Louise Bergstein er igen på i gang med at løse uopklarede mordgåder. Om det lykkes, kan du nu se i Viaplay-serien 'Den som dræber – fanget af mørket'. Foto: Per Arnesen/Viaplay

Det betyder også, at en uhyggelig morder stadig er løs.

Da endnu en ung mand findes myrdet under lignende omstændigheder, kaster Louise sig derfor uden tøven ind arbejdet med at finde morderen.

Det bliver en kamp mod tiden, inden det næste offer bliver taget - men hvad hun overser er, at hun selv kan have en personlig forbindelse til gerningsmanden, der viser sig langt mere intelligent og kynisk, end Louise tør forestille sig.

Artiklen fortsætter under traileren

Se serien eksklusivt på Viaplay

Uhyggelige fortælling
Den nye sæson er lavet af Miso Film, og producer Caroline Schlüter fortæller, at de er stolte af den gode modtagelse, som den forrige sæson af “Den Som Dræber” fik i både ind- og udland.

”Vi er derfor utroligt glade for nu at vende tilbage med en ny sæson, hvor hovedforfatter Ina Bruhn har skabt en stærk og uhyggelig fortælling, hvor vi kommer helt ind under huden på Louise Bergstein og den seriemorder, hun jagter. Denne gang har vi bl.a. filmet i Odense og Svendborg, og vi ser frem til at vise Fyn fra en lidt mørkere side, end man ellers ser,” fortæller hun.

I den nye sæson af thrillerserien ’Den som Dræber’, som fik premiere på Viaplay den 28. marts, er det - udover Natalie Madueño i hovedrollen - med blandt andre Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og den norske skuespiller Tobias Santelmann på rollelisten.

Den som Dræber – fanget af mørket 2 kan ses eksklusivt på Viaplay. Læs mere om serie her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Viaplay.

viaplay-logo-cropped.png

Hvad er annoncørbetalt indhold?