ANNONCE:

Nye serier: Sexskandaler, QAnon og korrupte betjente

’Der er masser af fede serier at kaste sig over på Viaplay, der netop nu har premiere på serien om den berygtede skandale i Det Svenske Akademi samt en række afslørende Vice-dokumentarer’.

De mørke måneder behøver bestemt ikke være kedelige, og hvis du godt kan lide spænding, afsløringer og true crime, så er Viaplay det rette sted at finde din næste serie.

Udover en række intense Vice-dokumentarer, som vi vender tilbage til, kan du nemlig se den nye Viaplay dokumentarserie ’The Prize of Silence’, der fortæller den voldsomme historie om overgrebene, der uhørt stoppede Nobelprisen i litteratur i 2017.

I ’The Prize of Silence’ fortælles historien om den dramatiske og omfattende overgrebsskandale, hvor 18 modige kvinders beretninger endte med at bringe verdens fineste litteraturpris i knæ.

Normalt er netop Nobelprisen i litteratur bestemt ikke forbundet med hverken skandaler eller overgreb af nogen art. Men det ændrede sig i 2017, hvor jorden pludseligt rystede under Det Svenske Akademi, der uddeler den fornemme pris.

Medlemmerne af Det Svenske Akademi blev nemlig anklaget for at kende til en stribe af seksuelle overgreb begået af kulturprofilen Jean-Claude Arnault uden at handle.

Dømt for to voldtægter
Sagen første til, at Jean-Claude Arnault blev dømt for to voldtægter og idømt to et halvt års fængsel.

Men historien slutter ikke her. For hvordan kunne det ske, hvorfor dækkede Det Svenske Akademi over de mange overgreb, og hvordan er det siden gået med ofrene?

Alt det får du svar på i den nye spændende dokumentarserie ’The Prize of Silence', der netop nu kan ses på Viaplay.

null  

Vilde serier fra Vice
Vice er kendt for at lave nogle af verdens vildeste dokumentarer, hvor de gerne går helt til stregen for at afsløre ulovligheder, korruption og kriminalitet i samfundets top og bund. Det gælder også for de spritnye serier, der netop nu kan ses eksklusivt på Viaplay.

Bad Cops
I Vice-serien 'Bad Cops – Betraying the badge' fortælles de virkelige og utrolige historier om korrupte betjente, der har brugt deres politiskilt til at slippe af sted med alt fra mord over rufferi til handel med store mængder narkotika.

Hver episode af den afslørende serie fortæller en ny personlig historie, der går tæt på de korrupte betjente og viser, hvordan de kunne gå fra lovlydige strissere til hærdede forbrydere med politipistolen i hånden. Serien går også tæt på det system, der burde beskytte de uskyldige, men ofte ender med at holde hånden over de korrupte betjente.

Se den spændende serie hos Viaplay

null  

QAnon – The Search for Q
Er du også fascineret og måske lidt skræmt over, hvordan millioner af mennesker er kommet til at tro på konspirationsteorien omkring den mystiske person Q? Så skal du se Vice-serien 'QAnon – The Search for Q'. Her forsøger Vice’s undersøgende journalister at kortlægge, hvem der i virkeligheden står bag fænomenet Q, og hvilke dystre motiver, der ligger bag.

Undervejs må seriens to værter derfor bevæge sig helt ind i den farlige verden af internettrolde og fanatikere, hvor sandhed og løgne er spundet sammen i et giftigt spind af magt, ondskab og bedrag.

Klik her for at finde serien hos Viaplay

null  

The Dark Side of the Ring
Selv om det længe har været kendt, at amerikansk wrestling er mere show end sport, så betyder det bestemt ikke, at det ikke er dødeligt alvor, når de gigantiske wrestlers går i ringen. Og i Vice-serien 'The Dark Side of the Ring' udforskes de mørkeste historier fra den professionelle wrestlings gyldne tidsalder.

Serien kommer helt tæt på alt fra legendariske backstage kontroverser til mystiske dødsfald og uopklarede mord. Serien giver således et unikt indblik i mørket bag den oplyste scene, hvor liv og død samt succes og undergang går hånd i hånd. Både sæson et og to af denne fascinerende serie kan ses nu på Viaplay.

null  

Black Market
I Vice-serien 'Black Market' undersøger den nyligt afdøde skuespiller Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire) skjulte kriminelle økonomier. I mødet med dem, der er villige til at risikere alt for at overleve, deler han sine egne erfaringer med afhængighed, kriminalitet og fattigdom og kommer helt tæt på de mørke sider af menneskets natur.

I serien møder han bl.a. våbensmuglere, der smugler våben mellem amerikanske stater i en uendelig strøm, som myndighederne ikke kan stoppe. Serien bringer ham bl.a. også til Sydafrika, hvor manglen på muligheder i årene efter apartheid har tvunget grupper af lokale fiskere til at blive krybskytter for at overleve.

Hvis du også vil med en tur på det sorte marked, hvor de kriminelle laver reglerne, kan serien ses nu på Viaplay.

null  

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Viaplay.