ANNONCE:

To veninder om én mand er en fantasi, som flere og flere kvinder gerne vil udleve.

På datingportaler som TheCasualLounge, der er førende indenfor uforpligtende stævnemøder, venter et stigende antal venindepar derfor på at blive matchet med mænd, der har samme frække fantasi som dem.

Hos TheCasualLounge tilmeldte venindeparret Emma og Tine sig i december for at få udlevet en fræk fantasi, de begge længe har haft.

”Vi tilmeldte os med en forhåbning om, at der ville være nogle mænd derude, der kunne genkende vores erotiske fantasi om en trekant, og som kunne have lyst til at have sådan en oplevelse med et venindepar som os. Og det var der heldigvis,” siger Emma og uddyber:

”Vi har senere fortalt om vores frække oplevelse til nogle af vores veninder. Flere af dem er nu også blevet interesserede i måden at møde nye partnere på, hvor de også kan udleve deres sjove sexfantasier,” fortæller hun til TheCasualLounge.

null

Gør fantasi til virkelighed
Hvis du også kan genkende lysten til at få opfyldt nogle helt særlige fantasier, så er TheCasualLounge måske det rigtige for dig. Her er det nemlig muligt at få nye bekendtskaber, der har de samme lyster og drømme som dig.

Ved at benytte TheCasualLounge undgår man samtidigt at bruge tid på at kontakte personer, som ikke har de samme fantasier som en selv. Her møder du ligesindede partnere med det samme, og således er der ikke langt til den næste erotiske oplevelse.

Det helt specielle ved TheCasualLounge er nemlig, at du gennem deres unikke matchingsystem bliver matchet med medlemmer, der vil det samme som dig. Når der kommer et match, er det derfor bare om at lade erotikken og eventyret begynde.

Hvis du er parat til at give dig selv mulighed for at få dine erotiske fantasier opfyldt, så læs mere om TheCasualLounge her.

Rigtig god fornøjelse!