ANNONCE:

Hvis du forstår at charmere og gøre et godt indtryk på kvinder, skal du lytte godt efter nu. Særligt hvis du gerne vil møde kvinder til frække oplevelser.

Som noget nyt i Danmark har TheCasualLounge nemlig introduceret casual dating, hvor medlemmerne er på det rene med, hvad formålet er: Erotiske stævnemøder og frække aftaler.

Formålet med casual dating er nemlig at gøre det nemt for ligesindede mænd og kvinder at møde hinanden for at udleve deres fantasier.

Som medlem bliver du bedt om at fortælle lidt om dig selv og dine ønsker, hvorefter et unikt matchingsystem sørger for, at du bliver matchet med en partner, der har de samme ønsker som dig.

Herfra er det op til dig at være charmerende og gøre et godt indtryk. Når I har en aftale på plads, er det bare om at lade magien ske og følge med.

Hurtige aftaler
Det ved Sandra på 26 år fra Holte, der har været medlem af TheCasualLounge siden foråret 2019. Hun har været på en lang række dates, men det starter altid med en sød, sjov eller fræk besked.

”Som kvinde vil man gerne charmeres, og de bedste oplevelser starter altid med, at manden sender en besked, der gør en nysgerrig eller glad. Derfra plejer det at gå hurtigt med at få lavet en aftale,” fortæller Sandra.

På TheCasualLounge har medlemmerne nemlig den fordel, at udgangspunktet er uforpligtende sex med spændende, nye mennesker. Derfor er der ingen forventninger om lange forhold, snak om børn og hvad der ellers kan dræbe den gode stemning. I stedet handler det om at dyrke de erotiske eventyr og udleve sine fantasier.

På TheCasualLounge er du ganske anonym, og kun de personer, du bliver matchet med, kan se, hvem du er. På den måde er det hele dejligt diskret, og du bestemmer selv, med hvem – og hvornår – du vil mødes.

Kom i gang med casual dating allerede i dag på TheCasualLounge.