ANNONCE:

Som den nye dreng i klassen på det danske datingmarked ligger TheCasualLounge ikke skjul på, hvad de tilbyder deres medlemmer: Diskrete, erotiske eventyr med klasse.

Selv om en del danskere bruger diverse datingsider og -apps for at finde den store kærlighed, er det relativt sjældent, det sker. Når folk mødes, er det typisk med henblik på at ende i sengen, hvilket også er ganske fint.

Problemet er bare, at folk ikke aner, om de passer sammen seksuelt og tænder på de samme ting.

Den udfordring har TheCasualLounge fundet løsningen på.

Via et unikt matchingsystem bliver medlemmerne nemlig matchet med partnere, der har de samme erotiske fantasier og lyster som dem selv.

”Vores medlemmer skal ikke bruge en masse tid på at skrive frem og tilbage og tage på lange kaffe-dates, før de finder ud af, om de overhovedet passer sammen i sengen,” fortæller en talsperson fra TheCasualLounge.

På date med det samme
Som medlem af TheCasualLounge skal du ved oprettelsen oplyse, hvem og hvad du søger, og efterfølgende bliver du tilbudt en række matchende profiler, som du kan kontakte.

Det hele er ganske diskret, og du er anonym, indtil du selv vælger at tage kontakt til en mulig partner. Når man har fået et match, er det op til medlemmerne selv at aftale, hvad der så skal ske.

Og det behøver ikke tage særlig lang tid.

Peter på 39 år fra Kastrup blev medlem i september sidste år, og efter en uge, var han på sin første date.

”Jeg fandt hurtigt en pige, som jeg tændte på. Vi lavede en aftale om at mødes i byen, og vi endte hjemme hos hende,” fortæller Peter, der siden har været på date med syv forskellige piger.

Som fraskilt far er han netop ikke på udkig efter en kæreste, men frække eventyr, der kan passes ind, når han har tid.

”Fordi udgangspunktet er, at der er tale om uforpligtende dates, så slipper man også for de akavede samtaler om, hvad der nu skal ske,” fortæller han.

Hvis du også søger uforpligtende dates og erotiske eventyr, kan du blive medlem af TheCasualLounge allerede i dag. Hvem ved, hvem der venter på at blive matchet med dig?