ANNONCE:

Mænd har altid haft et ømt punkt for yngre kvinder, men i disse år ser man også en stigende tendens til det modsatte, hvor erfarne kvinder søger yngre mænd til sex.

’Cougars’ er et amerikansk udtryk, der dækker over netop disse kvinder over 35 år, der målrettet går efter yngre mænd. Fænomenet er udbredt over det meste af verden, og også herhjemme er mange cougars på ’rov’.

En af deres foretrukne jagtmarker er TheCasualLounge, hvor kvinderne nemt kan finde mænd, der tænder på de erfarne og målrettede cougars.

Finder hurtigt en partner
Susanne på 38 år fra Herlev har været medlem af TheCasualLounge siden 2018, og hun fortæller, at hun her har nemt ved finde partnere til uforpligtende sex.

”På TheCasualLounge handler det om at finde nye og spændende partnere til sex. Det er alle indforståede med, og derfor går det også hurtigt, når man gerne vil finde en yngre mand at hygge sig med,” fortæller hun.

TheCasualLounge fungerer på den måde, at medlemmerne oplyser, hvem og hvad de efterspørger, hvorefter et særligt matchingsystem sørger for, at de møder partnere, der har de samme ønsker og behov som dem selv.

Så uanset, om du er på udkig efter en ældre, yngre eller jævnaldrende kvinde eller flere, så finder du dem på TheCasualLounge.

Du kan blive medlem allerede i dag, og jo hurtigere, du kommer i gang, desto hurtige kan du møde en fræk cougar eller hvem, det netop er, du søger.

Læs mere om TheCasualLounge her.