ANNONCE:

Der er ingen grund til at gemme sine lyster og fantasier væk. For i virkeligheden er der mange derude, der gerne vil opleve de samme ting som en selv.

Det eneste, det kræver, er, at man er ærlig om, hvad man søger. Og det kan man på TheCasualLounge, der er Danmarks nye datingplatform målrettet mænd og kvinder, der søger uforpligtende møder med ligesindede partnere.

Uanset, om du er til almindelig sex, bindelege, SM eller drømmer om at blive domineret af en smuk kvinde, er du ikke alene med din fantasi.

Udfordringen er blot at finde den eller dem, du skal udleve fantasien sammen med. Det hjælper TheCasualLounge med, for her bliver medlemmerne matchet med partnere, der har de samme ønsker og lyster som en selv.

Simpelt, men det virker
”Når folk mødes på TheCasualLounge, så er det for at udleve deres fantasier med partnere, der vil det samme som dem. Det er ret simpelt, men det virker,” fortæller en PR-medarbejder fra TheCasualLounge.

Af samme årsag oplever TheCasualLounge for tiden stor tilstrømning af nye medlemmer, der har fundet ud af, at det faktisk er ret nemt at finde partnere til erotiske eventyr.

Og modsat andre datingsider og dating-apps, hvor folk ofte spilder tiden på endeløse chatbeskeder og dates langt fremme i kalenderen, går det anderledes hurtigt på TheCasualLounge. Her er det kutyme, at man hurtigt laver en aftale og mødes til det, det hele handler om: Uforpligtende erotiske eventyr.

Du kan blive medlem i løbet af få minutter – prøv TheCasualLounge her.