ANNONCE:

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at kvinder er lige så interesserede i uforpligtende stævnemøder som mænd.

Medlemmerne på TheCasualLounge, Danmarks nye datingportal, er i hvert fald ikke i tvivl, når de fortæller, hvorfor de er skiftet fra de gamle datingsider til casual dating.

Begrebet casual dating betyder nemlig, at mænd og kvinder mødes til uforpligtende sex og frække oplevelser.

Anne-Mette på 31 år fra Randers har været medlem siden september 2019, og hun er ikke i tvivl om, hvorfor hun meldte sig til.

”Sex. Det er jeg ikke flov over at indrømme. Det er jo det, det handler om på alle datingsider, men hos TheCasualLounge er man bare åben omkring det, og det betyder, at det er meget nemmere at finde en partner og mødes,” fortæller hun.

Vil ikke have en kæreste
Hun uddyber, at fordi medlemmerne på TheCasualLounge fra starten er åbne om, hvad formålet med at mødes er, så slipper man for timevis af skriverier frem og tilbage samt ligegyldige dates, hvor man bare snakker.

Louisa på 28 fra Frederiksberg har den samme opfattelse. Hun er single og ønsker ikke at få en kæreste på nuværende tidspunkt.

”Det kan faktisk godt være svært som pige at fortælle en fyr, at man ikke leder efter et fast forhold, men at man bare gerne vil have det lidt sjovt uden forpligtigelser. Det slipper man for at skulle forklare på TheCasualLounge, for alle er for det samme,” siger Louisa, der har været medlem i en måneds tid.

Og med stor succes, når hun selv skal sige det.

”Jeg har været på to dates indtil videre, og de gik efter planen,” afslører Louisa,

der som alle andre medlemmer af TheCasualLounge bliver matchet med partnere, der har de samme ønsker og lyster som hende selv.

På den måde er alle medlemmer af TheCasualLounge sikre på, at de kun matches med partnere, som de passer sammen med.

Hvis du har lyst til at kaste dig ud i dit næste erotiske eventyr, kan du nemt og hurtigt blive medlem af TheCasualLounge her.