ANNONCE:

Den sitrende, seksuelle spænding er nærmest tyk i luften netop nu.

Den altoverskyggende følelse af usikkerhed, som vi mennesker oplever i krisetider, er nemlig et kraftigt brændstof for vores sexlyst.

Måske er det, fordi vi ikke ved, hvad morgendagen bringer, måske er det kedsomheden og rastløsheden i forbindelse med hjemmekarantænen, der gør det.

Uanset, hvad det er, så er sexlysten over danskerne, og det mærker de også hos datingportalen TheCasualLounge.

Særligt nu, hvor myndighederne har givet grønt lys for at singler kan have sex, er der for alvor kommet gang i butikken.

”Det er tydeligt at se, at folk har nogle behov, de skal have udlevet. Måske har de holdt sig lidt tilbage i en periode, men nu er der gang i den som aldrig før,” siger en PR-medarbejder hos TheCasualLounge.

Pigerne er vilde

Og der er meget, der skal indhentes. Det fortæller en mandlig bruger af TheCasualLounge, der ønsker at være anonym. Under krisen har han oplevet, at pigerne er vilde og tændte som aldrig før.

”Måske er det spændingen ved hele krisen, der gør det. Jeg har i hvert fald aldrig fået så mange beskeder som nu, og kvinderne er meget direkte. De vil have sex, og jeg kan næsten ikke følge med alle de henvendelser, jeg får,” fortæller han.

Den direkte efterspørgsel på sex er netop fordelen ved TheCasualLounge, der er Danmarks førende datingportal, når det gælder casual dating.

Casual dating betyder nemlig, at medlemmerne åbenlyst søger partnere til uforpligtende sex.

Medlemmerne bliver matchet baseret på deres seksuelle ønsker, så modsat andre datingsites, slipper man her for utallige beskeder frem og tilbage, inden man finder den rette partner.

Har du også lyst til uforpligtende sex under krisen, kan du blive medlem allerede i dag.

Man kan jo lige så godt få det bedste ud af situationen.