ANNONCE:

Når solen står højt og sommeren er over Danmark, er det tid til at finde en fræk partner til erotiske oplevelser. Det er i hvert fald udgangspunktet for de mange medlemmer af TheCasualLounge, Danmarks førende platform for casual dating.

Her oplever man en stor stigning i antallet af medlemmer, og det er nok ikke tilfældigt. Casual dating handler nemlig om uforpligtende, erotiske dates mellem ligesindede partnere med fokus på fælles nydelse.

”Om det er varmen, de letpåklædte piger eller noget tredje, er ikke til at sige, men efterspørgslen på erotiske oplevelser er stor i øjeblikket,” oplyser TheCasualLounge.

Det bekræfter Henrik på 42 år, der bruger TheCasualLounge til at møde kvinder til frække one night stands. Han foretrækker partnere, der er yngre end ham selv, og det er ikke noget problem på TheCasualLounge, fortæller han.

Smukke piger
”Jeg synes selv, jeg holder mig i god form, og mange kvinder vil gerne have en erfaren elsker. Nu har jeg også et godt job, så jeg har råd til at forkæle mine dates med en god middag og et lækkert hotelværelse engang i mellem, hvilket i hvert fald ikke gør det sværere at møde smukke piger,” fortæller Henrik, der har lært en håndfuld forskellige kvinder at kende gennem TheCasualLounge, som han mødes regelmæssigt med.

For netop at sikre den størst mulige chance for succes, bliver du som medlem af TheCasualLounge automatisk matchet med partnere, der har de samme seksuelle ønsker og lyster som dig selv.

På den måde undgår man at bruge unødig tid på at skrive til medlemmer, man ikke matcher med. Til gengæld er det nemt og hurtigt at sætte en fræk aftale i stand.

Hvis du er spændt på, hvem der venter på at blive matchet med dig, kan du blive medlem af TheCasualLounge.dk med det samme og lade sommerens erotiske eventyr tage fart.

Rigtig god fornøjelse!