ANNONCE:

Hed sommer i vente: Er du klar til sex efter krisen?

Efter måneders dommedagsstemning og forbud mod at mødes, er danskerne nu igen klar til erotiske eventyr med spændende, nye partnere

Det bliver en sommer uden lige i år, hvor danskerne som aldrig før er klar til at blive sluppet løs. Det gælder også på datingscenen, hvor singlerne er indstillede på at indhente det forsømte.

Netop derfor er casual datingsider som The Casual Lounge lige nu et stort hit: Her er det nemlig uforpligtende, erotiske møder, der er formålet.

”Det var ikke mange dates, jeg var på under krisen, men nu er sex-tørken endelig slut. Det er virkeligt fedt at være tilbage på markedet igen,” siger Emma på 27 år, der har brugt The Casual Lounge i et års tid.

Hun oplever, at genåbningen af samfundet har sat fut under kedlerne hos de mange singler, og at folk er blevet endnu mere direkte end før. Det gælder også for hende selv.

”Helt ærligt, så gider jeg ikke spilde tiden. Jeg ved, hvad jeg vil have, og det skriver jeg til folk. Så er det op til dem, om vi skal mødes, men det vil fleste mænd heldigvis gerne,” siger hun med et grin.

Vil ikke vente
Konkret har Emma været på mindst én date om ugen den sidste måneds tid, og hun har ikke tænkt sig at skrue ned for tempoet lige foreløbigt.

Det samme gælder for mange af de andre medlemmer, der gennem The Casual Lounges unikke matchingsystem bliver matchet med partnere, der har de samme erotiske lyster og ønsker som dem selv.

Herfra kan medlemmerne skrive til hinanden og lave en fræk aftale. Og det går hurtigt lige nu, fortæller Emma.

”Fra jeg skriver til en fyr, eller han skriver til mig, går der sjældent mere end 24 timer, før vi mødes. Hvorfor skulle vi også vente?,” siger hun.

Hvis du også har lyst til at indhente lidt af det forsømte, kan du blive medlem af The Casual Lounge allerede i dag.

Så kan det kun blive en rigtig god sommer!