ANNONCE:

Lad os nu bare være ærlige. Langt de fleste dating-apps og datingsider på nettet handler i bund og grund om at finde en spændende, ny sexpartner.

Men i stedet for at sige det lige ud, så skal man ofte lade, som om man leder efter den eneste ene, og helst bruge en masse tid på ligegyldig chat og kedelige kaffedates.

Men i virkeligheden vil mange blot gerne finde en lækker og sød date til uforpligtende sex.

Derfor ser man i disse år, at datingportaler som TheCasualLounge med fokus på netop uforpligtende sex mellem ligesindede partnere får mange nye medlemmer. Det andet er ganske enkelt spild af tid, mener mange singler.

Nemt at få sex
Annemette på 26 år fra København har brugt TheCasualLounge de seneste to år. Hun har været særligt aktiv i de perioder, hvor hun ikke har haft en fast fyr, og for hende har det været en genvej til hurtig, uforpligtende sex.

”Hvis jeg har lyst til at møde en mand fredag aften til hygge og sex, så behøver jeg blot gå ind på TheCasualLounge samme dag og oplyse, hvilken type mand og hvilken slags sex, jeg er interesseret i, og så får jeg et match med det samme, som jeg kan skrive til,” fortæller hun.

På TheCasualLounge bliver du nemlig matchet med partnere, der deler dine præferencer og lyster. Du er altså ganske anonym, indtil du accepterer dit match, hvorfor det altid er en diskret oplevelse at finde partnere på TheCasualLounge.

Du kan blive medlem i løbet af ganske få minutter, og kun fremtiden kan vise, hvilke erotiske eventur der venter for lige netop dig.

Læs mere om TheCasualLounge her.