ANNONCE:

Hvis det, du i virkeligheden gerne vil have, er sex, så er det nu, du skal spidse dine ører. For mens masser af mænd og kvinder bruger ufatteligt meget tid på Tinder og lignende dating-apps, så findes der en genvej til hurtig og uforpligtende sex.

Casual dating hedder det, og i al sin enkelthed går det ud på, at ligesindede partnere mødes til uforpligtende sexdates med fokus på seksuel tilfredsstillelse og nydelse.

På Danmarks førende platform for casual dating, TheCasualLounge, slipper du for at skulle skrive til utallige kvinder, før du finder en, der er klar på uforpligtende sex.

TheCasualLounge er sex nemlig hele formålet med at være medlem, hvilket gør det nemt og hurtigt at finde en sexet date.

null

Pigerne er klar
Det kan Frederik på 36 år fra Aarhus skrive under på. Han bruger TheCasualLounge til at finde frække piger, og han er ikke i tvivl om, at casual dating er langt den nemmeste vej til god sex.

Han søger nemlig ikke en kæreste, og det kan være svært at forklare på dating-apps, hvor man helst skal lade som om, at man gerne vil noget mere end bare sex.

”På TheCasualLounge er pigerne med på, at det er one-night-stands og uforpligtende forhold, det handler om. Og de er klar,” fortæller han.

Og det er ganske nemt, fortæller han. Som medlem af TheCasualLounge bliver han automatisk matchet med piger, der har de samme seksuelle ønsker og fantasier som ham selv, og derefter er det blot at skrive til dem.

”Det tager måske ti minutter at skrive til de piger, jeg synes ser lækrest ud, og når der kommer et positivt svar, laver vi som regel en aftale med det samme. Nogle af dem ser jeg selvfølgeligt og så flere gange,” forklarer han.

Hvor mange piger, Frederik har været sammen med via TheCasualLounge, vil han ikke røbe, men det er en del, fortæller han.

”Det er i hvert fald nok til, at jeg ikke behøver have en kæreste for at få regelmæssig sex,” afslører han.

Hvis du også tænder på uforpligtende sex med fremmede kvinder, kan du blive medlem af TheCasualLounge med det samme og lade eventyret begynde allerede i dag.