ANNONCE:

Én ting er helt sikkert. Det går ikke stille for sig på TheCasualLounge. Modsat andre datingsider eller -apps, er det nemlig helt åbent og klart for medlemmerne, hvad formålet er: Frække dates og one-night-stands.

Antallet af kvinder, der tilmelder sig den nye form for dating kaldet casual dating, er stærkt stigende. Her har de nemlig mulighed for at udleve deres fantasier gennem erotiske møder med de mandlige medlemmer.

Via diskrete aftaler lavet medlemmerne imellem mødes de til hede stævnemøder, og begge parter kan være sikre på, at de får det, de gerne vil have.

Mød dine matches
TheCasualLounge fungerer nemlig på den måde, at medlemmer bliver matchet med ligesindede partnere via et unikt matchingsystem.

Systemet sikrer, at medlemmerne på baggrund af deres ønsker og lyster matches med personer, der har de samme ønsker og erotiske drømme.

Uanset, om man er til blød eller hård sex, BDSM, bondage eller lak og læder, finder man partnere, der har de samme fantasier.

Når først man er blevet matchet, er det blot at skrive sammen og få lavet en fræk aftale. Om det er hos ham eller hende, på en bar eller et offentligt sted, beslutter medlemmerne naturligvis selv.

Erotiske eventyr venter
Og der er godt gang i butikken, fortæller en PR-medarbejder fra TheCasualLounge.

”Vi kan se, at vores kvindelige medlemmer hurtigt skriver med deres matches, og at de forbliver medlemmer i lang tid. Det er et sikkert tegn på, at de finder det, de søger,” siger hun.

Det er nemt og diskret at blive medlem af TheCasualLounge, og du er anonym, indtil du selv kontakter dine matches. Derfra er det op til jer, at lave en fræk aftale.

Det betyder, at dit privatliv forbliver privat, og at dine erotiske eventyr forbliver mellem dig og dine matches.

Bliv medlem allerede i dag og lad dit næste erotiske eventyr begynde på TheCasualLounge!