ANNONCE:

Utroligt mange danske singler og andre, der søger erotiske eventyr, har efterhånden regnet den ud.

Er det frække oplevelser og uforpligtende sjov, man er ude efter, så dur de gamle datingsider og apps ikke.

I stedet er det steder som TheCasualLounge, der hitter, hvor du ikke behøver spilde tiden på ligegyldig snak og langvarige krumspring for at komme til sagen.

Casual dating er nemlig for folk, der søger lidenskab og erotiske oplevelser med fremmede uden at spilde hinandens tid.

For medlemmerne hos TheCasualLounge er det spænding og nydelse, det handler om, og her er der ingen grund til at gå rundt om den varme grød.

Som medlem bliver du på baggrund af dine ønsker og lyster matchet med partnere, der har de samme ønsker som dig.

Derfra er det bare om at tage kontakt, så I kan udleve jeres fælles fantasier i virkeligheden.

Altid tid til erotik
Peter på 42 fra Valby ved København har været medlem af TheCasualLounge i godt halvandet år. Han er skilt og far til to børn, og fortæller, at han hverken har tid eller lyst til have en kæreste. Men erotiske eventyr er der altid tid til.

”Jeg mødes med en ny pige fra TheCasualLounge cirka en gang om måneden, og nogle af dem har jeg også set flere gange. Her er ingen forventninger om, at vi skal være kærester, det er bare sjov og frække oplevelser,” fortæller han.

For Peter og de andre medlemmer handler det nemlig om at møde ligesindede partnere til frække eventyr.

Uanset, om du er til frække one-night-stands eller har mere avancerede ønsker, finder du partnere hos TheCasualLounge, der vil det samme som dig.

Så er du også træt af at spilde tiden på kedelige dates og ligegyldige chatbeskeder frem og tilbage, bør du overveje at blive medlem af TheCasualLounge allerede i dag.

Rigtig god fornøjelse.