ANNONCE:

Når solen skinner og ferien begynder, sker der noget med danskernes sexlyst.

Den stiger nemlig i takt med temperaturen, og det er godt nyt for de mange medlemmer af TheCasualLounge, Danmarks største og førende site for casual dating.

Begrebet casual dating dækker over, at medlemmerne søger uforpligtende dates med ligesindede partnere.

Og mange medlemmer bruger netop ferietiden på at mødes til frække aftaler, og særligt i år, hvor de fleste bliver i Danmark, er der ekstra meget gang i den. På TheCasualLounge er erotiske eventyr nemlig aldrig længere væk end en enkelt besked.

Pigerne er vilde i varmen
Det ved Jesper på 37 år fra Helsingør, der har været medlem af TheCasualLounge siden juni sidste år. Han fortæller, at sommeren er perfekt til frække oplevelser.

”Pigerne bliver vilde i varmen, og det gør man jo også selv. Jeg plejer at invitere mine dates på en aftentur ved stranden og så hjem til mig til lidt vin og hygge bagefter,” fortæller Jesper, der allerede nu mærker, at efterspørgslen er særlig stor i år.

Siden begyndelsen af juni har han været på cirka to dates om ugen, og der er rigeligt med piger at vælge imellem, fortæller han.

”Alle medlemmer ved jo godt, at det handler om at møde en fræk partner til god sex, så det er ikke så kompliceret,” siger han.

Nemt at mødes
Som medlem af TheCasualLounge skal du nemlig blot oplyse, hvad du tænder på, og hvilken form for sex, du er interesseret i. Herfra sørger TheCasualLounges unikke matchingsystem for, at du bliver matchet med en ligesindet partner.

Herfra er det bare at skrive til dine matches og få lavet en aftale.

Systemet sørger desuden for, at du er anonym, så kun de matches, du vælger at skrive til, kan se din profil. Hos TheCasualLounge er diskretion nemlig en dyd.

Har du også lyst til at møde nye, spændende partnere til uforpligtende sex, kan du blive medlem af TheCasualLounge med det samme lige her.