ANNONCE:

Et nyt år er et nyt kapitel, og hvorfor ikke skrive nogle frække sider ind fra begyndelsen? Så savner du spænding og erotiske oplevelser, kan du starte med at melde dig ind i TheCasualLounge.

Det er nemlig et mødested for kvinder og mænd, der har det til fælles, at de søger erotiske oplevelser fremfor nødvendigvis den store kærlighed.

Som medlem bliver man matchet med ligesindede partnere, og formålet for langt de fleste kvinder som mænd er at mødes til uforpligtende stævnemøder, hvor alt kan ske.

Kort sagt, så ved medlemmerne på TheCasualLounge godt, hvad det går ud på, og derfor sparer de en masse tid på ligegyldige chatsamtaler og beskeder frem og tilbage.

Ærlige medlemmer
Langt de fleste medlemmer på TheCausalLounge bruger datingportalen til at arrangere dates, og det ligger i kortene, at det gerne må udvikle sig erotisk.

Når du tilmelder dig, sørger TheCasualLounges unikke matchingsystem nemlig for, at dine lyster og præferencer matcher de partnere, der bliver udvalgt til dig. Herfra er det bare at tage kontakt og få lavet en aftale.

På den måde er TheCasualLounge en fremragende måde for travle kvinder og mænd at mødes. Det fortæller 28-årige Josefine fra Roskilde, der har været medlem i seks måneder.

”Ærligheden i, at medlemmerne på TheCasualLounge tør stå ved deres behov og ønsker, er forfriskende på et ellers ret gammeldags datingmarked, hvor man skal lade, som om man leder efter en kæreste. Her spilder man ikke tiden,” siger hun.

Så hvis du også er klar til at starte 2020 med et knald, kan du læse mere om TheCasualLounge her.

Rigtig god fornøjelse.