ANNONCE:

I Danmark findes der flere hundredtusinder single kvinder, og en stigende del af dem søger mod datingportaler som TheCasualLounge, hvor de nemt og hurtigt kan blive matchet med en fræk date.

En del singlekvinder har på grund af travlhed med arbejde og karriere hverken tid eller lyst til lange, ufrugtbare chat-samtaler på de gammeldags dating-apps eller datingsider.

De har kun få timer til sex, og de foretrækker en klar aftale med en ligesindet partner, der forstår og sætter pris på konceptet bag TheCasualLounge.

Her er formålet nemlig at skabe kontakt mellem ligeværdige partnere, så de sammen kan udnytte tiden bedst muligt og udleve deres fantasier.

Sex trender
Trenden på datingmarkedet peger i disse år også mod netop datingportaler som TheCasualLounge, hvor sofistikerede kvinder og mænd kan mødes med fokus på intime bekendtskaber.

TheCasualLounge sikrer via sit unikke matchingsystem, at du bliver matchet med partnere, der har de samme erotiske ønsker som dig.

Du er tilmed anonym, indtil du godkender dine matches, så du ikke behøver bekymre dig om at blive genkendt, som det ofte sker på visse dating-apps.

Så hvis du også søger erotiske eventyr og gerne vil møde spændende nye partnere, er det bare med at komme gang. I løbet af få minutter kan du også være på vej mod dit næste stævnemøde med en fræk date.

Du kan læse mere om TheCasualLounge her.

Rigtig god fornøjelse.