ANNONCE:

Som travl singlemor skal der være garanti for sex, når man endelig får lavet en fræk aftale. Derfor vælger mange kvinder casual dating i deres søgen efter seksuel tilfredsstillelse

I de få timer, man som singlemor har for sig selv, skal man have det bedste og meste ud af tiden, og det gælder i allerhøjeste grad også i forhold til sex. Det fortæller Elise på 32 år, der er singlemor og flittig bruger af TheCasualLounge.

”Jeg er vild med sex, men jeg gider ikke bruge uendeligt meget tid på at finde en mand, der kan tilfredsstille mine behov. Derfor bruger jeg casual dating, der er  direkte på og hårdt, hvis man kan sige det,” fortæller Elise.

Casual dating har nemlig fokus på uforpligtende sex, og som Danmarks førende udbyder af casual dating er TheCasualLounge Elises foretrukne ”jagtmark.”

Altid god sex
Via sin profil skriver den kønne singlemor direkte til de medlemmer, der har samme seksuelle lyster og fantasier som hende selv. Fordelen ved TheCasualLounge er nemlig, at man kun bliver matchet med folk, man passer sammen med i sengen.

For Elise og andre singlemødre betyder det, at de ikke skal spilde tiden på snik snak og kaffedates, før de ved, om manden kan opfylde deres behov.

”Hvis jeg kan lide et medlems profilbillede, og hans første beskeder til mig er søde og frække, så plejer jeg at lave en sexaftale med det samme. Gerne hjemme hos ham, så jeg kommer lidt ud,” fortæller Elise, der på sin egen profil også viser lidt af ynderne frem, så mændene ved, hvad de kan forvente.

Hvad der sker på Elises sexdates, holder hun for sig selv, men hun vil gerne afsløre, at hun plejer at være ganske tilfreds bagefter.

”Hvis ikke det var god sex, så havde jeg fundet andet sted at finde mænd,” siger hun.

Vil du møde singlemødre og udleve dine seksuelle fantasier, kan du blive medlem af TheCasualLounge lige her.