ANNONCE:

Man så det under 2. Verdenskrig og i forbindelse med andre store kriser.

Når vi ikke kan komme ud og leve som vi plejer, er der en ting, der hitter: Sex.

Det er netop den situation, vi står i nu, hvor mange ugers hjemmekarantæne og uhyggelige nyheder har fyldt vores hverdag.

Når solen også begynder at skinne, og de smukke piger viser deres ynder frem, bliver sextrangen bestemt ikke mindre.

Det store spørgsmål er så bare, hvor singlerne skal finde sexpartnere i en tid, hvor barer og natklubber er lukkede.

For mange er svaret datingportalen TheCasualLounge, hvor ligesindede partnere mødes til uforpligtende sex. Her ved medlemmerne nemlig godt, hvad det drejer sig om: At finde en partner til god sex uden forpligtigelser.

Der er mange at vælge imellem

Og der er mange partnere at vælge imellem netop nu. ”Peter”, der ikke ønsker sit rigtige navn frem, fortæller, at han som medlem af TheCasualLounge har haft travlt i sengen takket været krisen.

Normalt er han på date en gang eller to om måneden, men nu er det to-tre gange om ugen med forskellige piger.

”Pigerne er vilde i varmen efter at have været i karantæne i flere uger. De er meget direkte, og det skal bare gå hurtigt. En lå endda i min seng kun en time efter, vi havde skrevet sammen,” fortæller han.

Som medlem af TheCasualLounge skal du blot oplyse, hvad du tænder på, og hvilken form for sex, du er interesseret i. Så sørger TheCasualLounges unikke matchingsystem for, at du bliver matchet med en ligesindet partner.

Herfra er det bare at lave en aftale.

Har du også lyst til at møde nye, spændende partnere til uforpligtende sex, kan du blive medlem af TheCasualLounge lige her.