ANNONCE:

Verden er ved at vende tilbage til normalen igen, og det betyder, at danskerne kan give frit løb for deres seksuelle lyster og behov.

Og det er åbenbart tiltrængt. Frække piger og lystne mænd kaster sig i hvert fald over hinanden som aldrig før på datingportalen TheCasualLounge, hvor formålet med at mødes er uforpligtende sex og erotiske eventyr.

Årsagen til den voldsomme popularitet er måske, at casual datingsider som TheCasualLounge er den direkte vej til sex uden forpligtelser. Her ved medlemmerne godt, hvad det drejer sig om, og der er ingen grund til at spilde tiden.

32-årige Signe fra Aarhus har været ganske aktiv som medlem af TheCasualLounge siden 2019, og hun er begejstret for, at der nu er kommet gang i både samfundet og lagnerne igen.

”Jeg har virkeligt savnet sex under krisen, det er jeg ikke flov over at indrømme. Derfor har jeg også haft ret meget gang i den de seneste uger, hvor der er kommet mange nye medlemmer til,” fortæller hun.

Det handler om sex
Signe fortæller, at hun typisk bytter sine partnere ud efter et par dates for at prøve en ny. Og det skammer hun sig ikke over.

”Alle ved, at TheCasualLounge handler om uforpligtende sex, og mændene mødes også med flere forskellige piger, så hvorfor skulle jeg ikke også det?,” siger hun.

Hvad Signe tænder på, vil hun gerne holde for sig selv, men som alle andre medlemmer af TheCasualLounge bliver hun kun matchet med medlemmer, der tænder på det samme som hende.

Ved at oplyse, hvad man søger, og hvilke former for sex, man tænder på, sikrer TheCasualLounges unikke matchingsystem nemlig for, at man bliver matchet med ligesindede partnere.

Gang i den
På den måde undgår man at spilde tiden på at skrive med folk, der alligevel ikke kan opfylde ens behov og fantasier.

”For mig er matchingsystemet det bedste ved TheCasualLounge. Hvis jeg kan lide udseendet på mine matches, plejer jeg at skrive med det samme. Jeg ved jo, at de vil det samme som mig,” siger Signe, der også selv modtager en del beskeder.

”Der er virkeligt gang i den lige nu, og det kan faktisk være svært at følge med. Men det er langt bedre end at undvære sex som under krisen,” siger hun.

Hvis du er nysgerrig på, hvem der venter på at blive matchet med dig, kan du blive medlem af TheCasualLounge i løbet af få minutter lige her.