ANNONCE:

Det behøver ikke være så svært at finde en sød pige, der kan holde dig varm i vinterkulden. Kvinderne vil nemlig også gerne ’putte’ under dynen, men I skal lige finde hinanden først.

Det kan TheCasualLounge hjælpe med, for her mødes ligesindede mænd og kvinder til frække stævnemøder, hvor fokus er på erotik og frække aftaler.

TheCasualLounge løser nemlig det problem, som mange andre dating-sider og dating-apps kæmper med. Mange folk søger i virkeligheden sex, men det skal forklædes som jagten på den store kærlighed.

For sandheden er, at mange kvinder og mænd har for travlt til en kæreste, og ikke orker en uendelig række af kedelige dates, inden man ender i sengen. Dertil kommer, at mange har et åbent forhold, hvor mødet med nye mennesker handler om nydelse og erotiske eventyr.

Ender med et kys – eller mere
For at sikre at du får så god en oplevelse som muligt, har TheCasualLounge udviklet et unikt matchingsystem, hvor du på baggrund af dine ønsker og lyster bliver matchet med en ligesindet partner.

På den måde er I sikret, at I er enige om, hvad I gerne vil, inden I kommer i kontakt. Og det virker.

Trine på 31 år fra Glostrup fortæller, at hun gennem det sidste år har været på en lang række dates via TheCasualLounge.

”Det er jo gratis for kvinder at være medlem, så der kan være rift om mændene. Men jeg har altid fundet de dates, jeg gerne vil have, og det ender som regel med en hyggelig aften og et kys eller mere,” fortæller Trine, der altså ingen problemer har med at holde varmen under dynen. 

Du kan tilmelde dig TheCasualLounge her.

God fornøjelse!