ANNONCE:

Jo mere ærlig du er om, hvad du søger, desto større er chancen for, at du får nøjagtigt det, du drømmer om. Sådan kan man godt opsummere tanken bag TheCasualLounge, hvor erotikglade medlemmer finder partnere til uforpligtende dates.

Det er Anna på 28 år fra Frederiksberg et godt eksempel på. I stedet for at gå i byen i jagten på frække one-night-stands, tager hun kontakt til mulige partnere via TheCasualLounge.

”Jeg vil forføres af en erfaren mand, og det skriver jeg også direkte til de medlemmer, jeg overvejer at mødes med. De er også direkte over for mig om, hvad de gerne vil have, og det kan jeg godt lide. Så ved jeg, hvad der skal ske, når vi mødes,” siger Anna.

Hurtige aftaler
Fordi TheCasualLounge bygger på casual dating – det vil sige uforpligtende dates og erotiske bekendtskaber – er det nemmere at udleve sine fantasier her.

Modsat andre datingsider, hvor man måske skal foregive at søge en kæreste, slipper man her for lange, indledende beskeder frem og tilbage, hvor man i virkeligheden bare går rundt om den varme grød.

Og det sætter medlemmer som Anna stor pris på.

”Der er ikke meget ligegyldigt snak her. Når først man har fået et match, er det bare at lave en aftale og se, hvad der sker,” fortæller Anna, der ligesom alle andre medlemmer af TheCasualLounge kun bliver matchet med partnere, der har de samme præferencer som en selv.

På TheCasualLounge bliver medlemmerne nemlig matchet med ligesindede partnere på baggrund af deres seksuelle lyster og fantasier. Det sikrer, at medlemmerne hurtigere og nemmere får de oplevelser, de søger.

Det samme gælder for dig, hvis du bliver medlem af TheCasualLounge. Du kan tilmelde dig med det samme og finde ud af, hvem der venter på en besked fra netop dig.

Og husk nu, det betaler sig at være ærlig om, hvilke erotiske oplevelser netop du søger.