ANNONCE:

One-night-stands hitter blandt unge kvinder

Det er sex - ikke ægteskab eller lange gåture i skoven - som de unge kvinder på TheCasualLounge leder efter

Trenden blandt unge kvinder i Danmark er klar. På den nyeste form for dating kendt som casual dating, er det frække stævnemøder og one-night-stands, der hitter.

Det oplever de også hos datingplatformen TheCasualLounge, der er Danmarks førende mødested for erotiske oplevelser.

Her oplever de en voldsom stigning af kvinder, der efter at have brugt masser af tid på gammeldags dating-apps og datingsider, har fundet ud af, at det ikke behøver være så kompliceret at finde nye og spændende sexpartnere.

”Vi har ganske enkelt gjort det nemt for ligesindede partnere at mødes til erotiske eventyr,” fortæller en PR-medarbejder hos TheCasualLounge.

Ønsker og fantasier
Konkret betyder det, at man som medlem hos TheCasualLounge bliver matchet med partnere, der har de samme ønsker og fantasier som en selv.

På den måde er man sikret, at udgangspunktet for daten er det samme, så man ikke spilder sin egen eller partnerens tid.

TheCasualLounge er gratis for kvinder, hvorfor de oplever en stor tilgang af kvindelige medlemmer. At det kun er mænd, der elsker one-night-stands og frække oplevelser, er nemlig en skrøne. Måske er kvinder bare lidt mere påpasselige med at tale højt om det.

Hos TheCasualLounge har alle medlemmer derfor den fordel, at de er anonyme, indtil de bliver matchet med en partner og tager kontakt. 

Så hvis du er frisk på nye oplevelser i erotikkens tegn, kan du melde dig til allerede nu. God fornøjelse!