ANNONCE:

Træt af briller og kontaktlinser? Her er løsningen

Rigtig mange danskere lever med briller eller kontaktlinser. Men med den rette behandling,kan du faktisk få et godt syn - uden brug af brilller eller linser.

Hele 65% af din hjernekapacitet. Så meget står dine øjne for, og din syns-sans er den af dine fem primære sanser, som er den allermest dominerende. Konklusionen: Dine øjne er vigtige.

De leverer nemlig data til din hjerne, som på et splitsekund bearbejder informationen, så du kan reagere på det. Og øjnene er i stand til at behandle hele 36.000 stykker data – i timen.

Derfor skal du sørge for at kunne se ordentligt, og cirka 60% af alle danskere over 12 år bruger briller. Tallet stiger i takt med alderen, og man regner med, at mere end 90% af befolkningen over 60 år bruger briller eller kontaktlinser.

Findes der ikke et godt alternativ?
Selvfølgelig! Du kan helt undgå at skulle bruge briller eller kontaktlinser.

Uanset om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller er ramt af alderssyn, kan du blive brille- og linsefri med en synskorrigerende behandling.

Øjenklinikken Hørsholm huser to af landets mest erfarne øjenlæger inden for synskorrigerende løsninger og de har hjulpet tusindvis af danskere til et friere liv uden briller og kontaktlinser.

Er du mon egnet til en synskorrigerende operation? Du kan bestille tid til gratis forundersøgelse hos Øjenklinikken Hørsholm – brug kontaktformularen her
Normalpris: 950 kroner

En stor beslutning
En synskorrigerende behandling skal ikke være et impulskøb. Det er nemlig en stor beslutning, som kræver lange overvejelser for de fleste.

Det er vigtigt, at du føler dig grundigt og sagligt rådgivet, så du kan føle dig sikker i dit valg – og det ved de hos Øjenklinikken Hørsholm. Derfor er det øjenlæger med mange års specialisterfaring, som du møder til din forundersøgelse.

Beslutter du dig for at blive behandlet, er det øjenlægen som godkendte dig til forundersøgelsen, som også udfører selve behandlingen og efterfølgende kontroller

Hvorfor vælge Øjenklinikken Hørsholm

 • Forundersøgelsen foretages af af øjenlæger
   
 • Øjenlæger følger dig under hele forløbet
   
 • Nordens mest avancerede laserudstyr med den nyeste teknologi
   
 • Tilpassede flerstyrkelinser
   
 • Tilfredshedsgaranti

Du kan læse mere - og bestille tid til en gratis forundersøgelser - lige her

Bestil tid til en forundersøgelse hos Øjenklinikken Hørsholm og få svar på om du er egnet.

Brug kontaktformularen her.

Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er de to specialiserede øjenlæger, du kan møde hos Øjenklinikken Hørsholm. Foto: Øjenklinikken HørsholmStefan Klauber og Henrik Bom Olesen er de to specialiserede øjenlæger, du kan møde hos Øjenklinikken Hørsholm. Foto: Øjenklinikken Hørsholm

Flere typer behandling
Øjenklinikken Hørsholm er en privat øjenklinik og har eksisteret siden 2010. Udover synskorrigerende behandlinger tilbyder klinikken blandt andet:

 • Operationer af grå stær
 • ICL-linseimplantat
 • Screening for øjensygdomme
 • Undersøgelse af dit barns syn

Du finder altid en afslappet stemning på klinikken, som altid afsætter god tid til alle typer af konsultationer, så du ikke sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Er du egnet til en synskorrigerende operation? Bestil tid til gratis forundersøgelse hos Øjenklinikken Hørsholm – brug kontaktformularen her
Normalpris: 950 kroner