ANNONCE:

Nu er den her: Ny model af populær smartphone er klar

Den seneste model af Xiaomis populære Mi-serie er kommet. Den følger Xiaomis mantra med kvalitet og innovative løsninger pakket ind i høj brugervenlighed og en god pris. Og det er ret meget, du får for de relativt få penge.

Xiaomi Mi 11 er navnet på den seneste model i den hyperpopulære Mi-serie fra kinesiske Xiaomi. Er du tech-nørd, er der masser af fede detaljer at dykke ned i. Eller er du en af dem, der bare gerne vil have en fremragende telefon til en fremragende pris, er Xiaomi mi 11 også svaret på dine bønner.

Det er al den seneste teknologi, der følger med telefonen fra Xiaomi, der på rekordtid er blevet en af verdens mest populære smartphone-mærker. Og selvom teknologien er fra øverste hylde, er den nem at gå til. Så uanset dine krav til din telefon, er du dækket ind med Xiaomi Mi 11.

Fantastisk kamera frigiver kreativiteten
Mere end nogensinde er kameraet essentielt i din smartphone, og danskerne tager billeder i stor stil.

Mi 11 er et filmstudie i lommestørrelse, der kan gøre enhver nybegynder til foto- og videoekspert med Xiaomi Mi 11 tredobbelte hovedkamera. Med verdens højeste opløsning - 108 MP vidvinkelkamera-sensor - tager Mi 11 krystalklare billeder med en detaljerigdom, der normalt kun findes på de kameraer, der bruges af professionelle.

Et 13MP ultra-vidvinkelkamera og 5MP telemacro-objektiv supplerer ​​hovedkameraet, så du kan tage de mest fantastiske landskabs- og detalje-billeder med en fantastisk bokeh-effekt. Front-kameraet er et såkaldt punch hole-kamera på 20 megapixel. Det giver en smallere kant rundt om skærmen, samtidig med at du kan tage de mest stilfulde selfies og får et klart billede under videoopkald.

null
Kameraet i Mi 11 er i verdensklasse og propfyldt med teknologi, der sørger for de perfekte billeder. Foto: Xiaomi

Og Xiaomi har mere i værktøjskassen, der skal hjælpe dig med de perfekte billeder. For eksempel er nattilstand nu muligt på tre af telefonens kameraer. Læg dertil seks AI-drevne værktøjer, der gør kunstnerisk filmdannelse let som en leg med et enkelt tryk på en knap. Blandt andet Parallel World-funktionen duplikerer og vender billedet for at skabe en spejlet verden, og Freeze Frame Video-funktion, som fryser og kloner rammerne for at skabe illusionen af ​​stationære elementer i videoen.

For de rigtige filmnørder er der Magic Zoom-tilstanden, som skaber en illusion af at kameraet zoomer ind og ud af scenen samtidig.

Skærm og lyd i verdensklasse
Når du sidder med din Xiaomo Mi 11, kigger du på en prisvindende skærm, der er en af ​​de bedste på markedet. Du får nemlig en uforlignelig skærm i form af 120Hz 6,81 med såkaldt AMOLED DotDisplay. Det gør kort sagt Mi 11 lige så imponerende at se på som at bruge.

Xiaomi har også sørget for, at enkelhed møder bekvemmelighed med deres Super Resolution-teknologi, der opgraderer videoer i lav opløsning til WQHD + -kvalitet - uden du skal bekymre dig om et højere dataforbrug.

Du kan nemt og hurtigt låse telefonen op, for Mi 11 har fingeraftrykslæser, og der er ingen irriterende kanter eller andet, der blokerer skærmen. Pakket ind i Mi11’s elegante form, lette vægt og tidløse design ligger telefonen samtidig godt i hånden.

Og lydoplevelsen? Ja, med en fantastisk skærm til at se billeder og film fra det geniale kamera på, skal du jo også have suveræn lyd. Det får du selvfølgelig i Mi 11, hvor højtalerne er lavet i samarbejde med Harman/Kardon. Mi 11 er udstyret med to professionelt indstillede Harman/Kardon-højttalere, der leverer enestående lyd i filmkvalitet.

null
Du kan glæde en fantastisk oplevelse, når du ser video på Mi 11. Foto: Xiaomi

Perfekt til spil
Mi 11 er hurtigere, mere kraftfuld og mere effektiv end sin forgænger, Mi 10. Ydeevnen er kolossal og den kan lynhurtigt overføre data. Da Xiaomi også har udstyret den nye topmodel med LiquidCool, der sørger for at den ikke overopheder, kan Mi 11 nemt klare selv de tungeste spil, og hvad du ellers bruger den til at krævende opgaver.

Bag enhver smartphone gemmer sig et styresystem. Hos Xiaomi har de udviklet deres eget, kaldet MIUI. Den seneste opdatering hedder MIUI 12.5, der er baseret på MIUI 12. Det har reduceret strømforbruget med op til 15%, så du kan gå endnu længere på en opladning, uden du går på kompromis med ydelsen.

Uanset hvordan og hvor meget du bruger den, sker det desværre, at man taber sin telefon. Men, også her har Xiaomi været innovative. Mi 11 er udstyret med Corning® Gorilla® Glass VictusTM, og bag det lange navn ligger en teknologi, der beskytter telefonen mod de faldskader, der ellers hurtigt kan løbe op i mange penge.

Mi 11 kommer desuden med en avanceret, mat-blank og frostet overflade, der fanger lyset og ikke giver mærker efter fingeraftryk. Du kan i øvrigt få Mi 11 i to farvevarianter: Midnight Grey og Horizon Blue.

Prisen for hele herligheden? Kun kr. 6290.

Så har du også en sand topmodel af en smartphone med al den nyeste teknologi.

Læs mere om Xiaomi Mi 11 her

null
Glæd dig til at få Mi 11 i hånden. Foto: Xiaomi

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Xiaomi

Xiaomi-logo.jpeg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?