ANNONCE:

Høj kvalitet til lav pris: Smartphone-firma med vildt vokseværk

Elektronik af høj kvalitet skal ikke koste spidsen af en jetjager. Det er filosofien hos Xiaomi, der er et af verdens største smartphone-producenter, som nu lancerer deres nye topmodel. Her er lidt af historien om firmaet, der på rekordtid har givet de store producenter kamp til stregen.

Langt de fleste danskere har en smartphone. De er blevet en vigtig del af rigtig manges hverdag, og der bliver stillet større og større krav til, hvad de skal kunne. Men det betyder desværre ofte, at priserne bliver skruet kraftigt i vejret.

Der er dog undtagelser. Xiaomi er en kinesisk producent af smartphones, som på få år et blevet et af verdens mest solgte mærker. Hos Xiaomi har der nemlig helt fra firmaets grundlæggelse været et stort fokus på, at innovation og kvalitet skal være til at betale – for alle.

Det seneste eksempel er deres nye topmodel, Xiaomi Mi 11, som netop er kommet til Danmark.

Det gav pote
Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 af iværksætteren Lei Jun. De er kort fortalt et internetfirma, der laver smartphones og en lang række andre elektronik-produkter, som eksempelvis robotstøvsugere, køkkenredskaber, elløbehjul.

Fælles for det hele er Xiaomis store fokus på kvalitet og innovative løsninger, og et lige så stort fokus på en god brugeroplevelse for dig som forbruger. Det skal være nemlig nemt og brugervenligt, så alle – uanset hvor stærk man er i moderne teknologi – kan være med.

Det gælder som sagt også på prisen, hvor Xiaomi har gjort en dyd ud af at holde den nede. Til glæde for dig og din pengepung, men uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Tværtimod mener Xiaomi at ’… teknologi af høj kvalitet ikke behøver at koste en formue’, og de er helt ærlige med, hvor meget de tjener på deres produkter: Maksimalt 5 procent af prisen.

Det har været en strategi, som man må sige har båret frugt. Rigtig mange er i hvert fald hoppet med på Xiaomi-vognen med høj kvalitet til lave priser.

Millioner af brugere
Xiaomi har lavet en internet-platform til blandt andet deres smartphones, og 289,5 millioner enheder er nu koblet på. Det er da også gået stærkt, siden Xiaomi blev grundlagt i 2010.

De forhandles i 90 lande verden over, og er det yngste medlem blandt de 500 største virksomheder på planeten målt på omsætning. Det er altså millioner af mennesker verden over, der har opdaget Xiaomis innovative og prisvenlig tilgang til elektronik.

En tilgang, der selvfølgelig også kommer til udtryk i deres smartphones. Her er de nemlig gået hen og er blevet verdens tredjestørste smartphone-mærke. Med deres nyeste model, Xiaomi Mi 11, viser de hvorfor.

Her er beviset: Mi 11
Mens det globale salg af smartphones er gået ned, er Xiaomi fortsat med at vokse, og en af grundene er deres Mi-serie. Her har de lige lanceret den spritnye topmodel, Xiaomi Mi 11.

Her får du i tråd med Xiaomis filosofi rigtig meget for pengene.

null
Den nye Mi 11 er det seneste skud på stammen fra Xiaomi, og byder på banebrydende teknologi i et flot design - og til en flot pris. Foto: Xiaomi

Foto og film er et af de punkter, hvor Mi 11 virkelig udmærker sig, og i den brugervenlige indpakning får du en af de bedste telefoner på markedet. Mi 11 har et blandt andet et tredobbelt kamera, så du kan tage de skarpeste billeder, hvor du får alle detaljerne med.

Når du spiller lyd, kommer det ud gennem højtalere lavet i samarbejde med Harman/Kardon, mens fotos og film kan ses på den prisvindende skærm med tårnhøj opløsning. Mi 11 kommer samtidig med et helt nyt styresystem, som blandt andet har reduceret strømforbruget med 15 procent.

Alt det – og rigtig, rigtig meget mere – får du for kun kr. 6290. Prøv selv Xiaomi Mi 11 her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Xiaomi

Xiaomi-logo.jpeg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?