ANNONCE:

Guide: Her er efterårets bedste vine

Gå en kold og regnfuld tid i møde med 6 flasker fantastisk efterårsvin, som passer perfekt til indendørs hygge og lækker mad - og spar 30%

Tænd op i pejsen, kryb under tæppet og hæld varmende, fyldig og krydret rødvin i glasset. Er du også gået i efterårsskjul, hvor dagene bliver brugt indenfor og hvor der er brug for varmede og solid mad og vin, så skal der rigtig efterårsvin i glasset.

Det får du lige her - pakken med Efterårsfavoritter fra Winefamly er nemlig fyldt med 6 gode flasker vin, som både hæver temperaturen et par grader og som smager perfekt til de rustikke og kraftige efterårsretter vi hygger med i køkkenet. Så hvis du vil sikre dig vinen til de næste kolde, blæsende måneder, så har du lige nu muligheden for at få flaskerne til en ekstra god pris.

Du får nemlig pakken til kun 399 kr.
Du kan købe den lige her - så du sparer over 30% på seks flasker vin

Bennati, Indue Rosso Veronese 2019
Potent, intens og eminent saftighed - ja, Bennattis Indue, Rosso Veronese er noget af en kraftkarl som vil klæde et godt stykke kød med sprød stegeskorpe og levende lys på bordet.
null
Foto: Winefamly

Teatro Latino, Negroamaro Puglia 2019
Hop ombord i Teatro Latinos Negroamaro og lad dig forføre af en syditaliensk charmør. Det er mørk og kraftig vin som på samme tid er charmerende og muskuløs. Masser af mørk frugt og en smule duft af tobak og kakao - og masser af italiensk solskin i glasset.

null
Foto: Winefamly

Marco Abella, Olbieta Negre 2018
Alting er bare lidt mere afslappet i Spanien. Rolige eftermiddag i solen med benene oppe og lidt godt og lækkert fra det spanske køkken. Og med Olbieta fra Marco Abella i glasset får du et godt bud på spansk hverdagsvin, som oser af middelhavets rolige og simple livsstil.

Klik her for at spare 30% på Efterårsfavoritter fra Winefamly
 

null
Foto: Winefamly

Odfjell, Armador Carmenère 2018
Carmenére kan bedst beskrives med et ord: hyggevin. Det er vin, som du bare har lyst til at sidde og kramme i glasset, mens snakken går lystigt over bordet. Fyldig, letkrydret og uden skarpe kanter - det er vin, som er skabt til at nyde.

null
Foto: Winefamly

Hauts d'Acantalys, Lirac Rouge 2019
Det er den klassiske sydfranske smag du får i glasset med rødvinen fra Lirac. De varme somre langs Rhônefloden giver masser af power, smag og fylde - og du kan næsten smage de tørre krydderurter som vokser overalt i det sydfranske landskab - perfekt til at fra grill til simremad.

Er du fristet af den gode smag til de hyggelige stunder?
Så køb kassen med Efterårsfavoritter fra Winefamly lige her.
 

null
Foto: Winefamly

Stonewood, California Zinfandel
Stil uret 8 timer tilbage og spor dig ind på Californien-tid. Stonewood California Zinfandel er som taget ud af opskriften på solfyldt californisk hygge, som lyser op i efterårsmørket - og er vinen til din næste efterårsbarbeque.

null
Pakken består af seks lækre vine, der nok skal gøre efteråret lidt hyggeligere. Foto: Winefamly

Du kan købe pakken med Efterårsfavoritter lige her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Winefamly.

winefamly_9.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?