ANNONCE:

Dansk virksomhed vil konkurrere med globale giganter

Måske du kender til det: At ingen in-ear-høretelefoner rigtig passer til dine ører og sidder ubehageligt, eller måske du bare er faret vild i de dyre priser fra store og velkendte mærker. Led ikke længere og vend blikket mod den danske virksomhed Wavell.

Efter et dyrt 2022 med stigende priser alle vegne, er pungen måske ikke der, hvor pengene samler sig mest. Men det er ikke det, der skal skille os, hvis du spørger de tre unge iværksættere bag Wavell. De åbner gerne døren til deres fantastiske lydunivers, som er tilgængeligt til en fantastisk pris.

Århusianske Emil Mortensen, Hjalmar Kærn og Casper Christensen gik i 2019 sammen for at skabe Wavell, der havde til formål at lave kvalitetsvarer til en langt mindre pris end resten af markedet. Konkurrencen er hård, men virksomheden fandt alligevel et hul i markedet, hvor de virkelig kunne konkurrere med højt etablerede spillere. De fandt nemlig en mangelvare i små in-ears til små ører.

De måtte derfor trække i arbejdstøjet for nu at lancere Wavell Light, der måske er de mindste in-ears, du nogensinde har set. De innovative høretelefoner er nemlig kun på størrelse med en to-krone og vejer under 3 gram.

Det er er banebrydende høretelefon - og du kan finde den ved at klikke her.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

Lav pris - uden kvalitets-kompromis
Selv hvis månedens budget allerede er brugt, behøver du ikke at spare på kvaliteten. Til trods for Wavell Lights minimale størrelse, indeholder de stadig kraftfulde features som Active Noise Cancellation, hvilket effektivt fjerner uønsket baggrundslarm. Du kan derfor uforstyrret nyde lyden af musik, podcasts eller lydbøger, og de er perfekte, hvis du er på farten eller har brug for at lukke omverdenen ude.

Med indbygget mikrofon og 5 timers batteri kan du roligt forlade hjemmet med Wavell Light, og du behøver ikke bekymre dig om det usikre danske vejr. Med en IPX 5-rating er de vandafvisende, og du kan derfor med god ro i maven bruge dem i regnvejr og til en effektiv træning.

Du kan læse mere om Wavell Light - og købe den- lige her.Artiklen fortsætter under videoen...

Det ekstraordinære ved Wavell Light er deres størrelse, som er skabt til at passe alle ører. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med komforten, hvis du har små ører – de er endda så behagelige, at du faktisk kan sove med dem.

Så mangler du et nyt par in-ears, der både er komfortable og kraftfulde, og som passer alle dine behov?

Så kan du fidne Wavell Light ved at klikke her.