ANNONCE:

Sommerens største sportsbegivenheder lige ved hånden

Af Cecilie Rubini, Storybook

Sommeren 2024 står i den grad i sportens navn og vi garanterer, at du kan følge med i hver eneste begivenhed - også på ferien.

Sommeren 2024 er intet mindre end en fest for sportsentusiaster, fyldt med nogle af de mest spændende og prestigefyldte begivenheder i sportsverdenen. Uanset om du er fodboldfanatiker, cykelentusiast, tenniselsker eller ivrig efter at se de olympiske lege, så er der noget for enhver smag.

Heldigvis sørger Waoos fleksible løsninger for, at du aldrig går glip af et eneste sportsøjeblik i løbet af sommeren - heller ikke udenfor dit hjem.

En sommer fuld af sport
Kasper Fisker, tidligere professionel fodboldspiller, har kastet sig ud i en ny udfordring. På paddleboard i både Nyhavn og åen i Aarhus, balancerer han sig nemlig igennem sportselementer og bolde, der popper op af vandet omkring ham, der symboliserer den overflod af sport, som sommeren 2024 byder på.

Sommerens sportsbegivenheder inkluderer nemlig højdepunkter som EM i fodbold, Tour de France, Wimbledon og OL. EM er allerede i fuld gang, og finalen finder sted den 14. juli på Olympiastadion i Berlin. Og du kan uden besvær følge hver eneste kamp, uanset om du er hjemme eller på farten.

Tour de France følger trop fra den 29. juni med start i Firenze, hvor cykelsportens største stjerner konkurrerer på de franske landeveje. I år afsluttes Touren i Nice den 21. juli.

Skal du også have den mest prestigefyldte tennisturnering Wimbledon med, er der også rig mulighed for at blive holdt opdateret og ikke gå glip af et eneste serve-es. Turneringen afsluttes med et brag d. 14. juli. 

Til sidst, men så sandelig ikke mindst, runder vi sommeren af med OL i Paris, som løber fra 26. juli til 11. august. Her kan du opleve verdens bedste atleter konkurrere i alt fra atletik til svømning.

Tag sporten med dig i hele EU
Hos Waoo forstår vi, at sommeren også er tid for ferie og udendørsaktiviteter. Derfor har vi sørget for, at du kan tage din TV-oplevelse med dig. Med Waoos fleksible løsninger kan du streame alle de vigtigste kampe og begivenheder direkte fra din computer, mobil, tablet eller smart TV. Så om du er på stranden, i sommerhuset eller på ferie, går du aldrig glip af et øjebliks spænding.

Waoo Favorit TV-pakke giver dig adgang til sportskanaler med alt fra Champions League og Premier League Superliga, EM og VM i fodbold, landsholds- og ligahåndbold, Formel 1, NBA, de største tennisturneringer, cykling og meget mere. 

Waoo Stor TV-pakke inkluderer alle kanalerne fra Favorit-pakken samt 23 ekstra kanaler og adgang til streamingtjenesterne Viaplay Total og TV 2 Play Favorit + Sport Partner.

Waoo - din partner hele sommeren
Hos Waoo får du ikke kun adgang til de største sportsbegivenheder. Vores lynhurtige og stabile internetforbindelse sikrer, at du kan streame uden afbrydelser, og med vores fleksible TV-pakker kan du sammensætte en løsning, der passer præcis til dine behov. Uanset om du er hjemme eller på ferie, sørger vi for, at sporten altid er lige ved hånden.

Gør dig klar til en uforglemmelig sportsommer med Waoo – til lands og til vands, sporten følger dig hele sommeren.

Om Waoo

Med Waoo kan du få en lynhurtig og stabil internetforbindelse til både streaming og gaming. Ligesom du nemt kan skabe den ideelle hjemmearbejdsplads. 

Derudover kan du gå på jagt efter fordelagtige TV-pakker med masser af sport og underholdning. Her kan du vælge mellem tre TV- og streamingpakker eller vælge at sammensætte din helt egen skræddersyede pakke. 

På den måde kan du få lige dét, du ønsker – og uanset hvad du vælger, er der ingen binding.

Læs mere her.