ANNONCE:

Overrask din partner eller ven med mere end bare en julegave

Nogle julegaver ligger lige til højrebenet, mens andre kræver lidt ekstra. Gaverne til dem, du holder allermest af, men som ikke lige sætter pris på legetøj eller videospil.

Særligt i 2020, hvor det har været småt med de store oplevelser, vil en oplevelsesgave derfor være helt perfekt til manden, kvinden, vennen eller veninden i dit liv. En oplevelse, som I kan dele, og som I kan se frem til nu – og en dag se tilbage på med glæde.

Mange oplevelser i én gave
En god oplevelse har mange oplevelser i sig, og det behøver man faktisk ikke tage langt væk for at finde. Faktisk skal du bare invitere på tur til: Gode, gamle, fantastiske København.

Uanset om du giver København som gave til en partner eller en ven, er hovedstaden propfyldt med fantastiske – og hvis I ønsker det, romantiske – oplevelser.

Her får du en række forslag til, hvor I kan bo, og hvad I kan lave.

5 forslag til hotellet
Udgangspunktet for enhver tur – uanset længden – er hotellet. Når du giver en gave, der skal være fyldt med forkælelse, hygge, oplevelser (og måske romantik), skal det selvfølgelig også gælde hotellet.

1. Copenhagen Marriott

Et hotel, hvor I kan sætte kryds ved det hele, er Copenhagen Marriott. Det 5-stjernede hotel ud til vandet har wellness i verdensklasse, så turen til København også bliver en opladning af batterierne til en travl hverdag. Alle sanserne plejes på Copenhagen Marriott, for efter den lækre wellness kan I bevæge jer videre til hotellets restaurant, der nok skal give smagsløgene en oplevelse i sig selv.

null
Der er masser af luksus og forkælelse på Copenhagen Marriott: Foto: Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott ligger midt i byen, så selv når i forlader hotellet for at tage på eventyr i København, er I tæt på det hele.

Læs mere om det 5-stjernede hotel.

2. Scandic

Også hos den kendte hotelkæde Scandic vil I snart kunne få ekstravagant wellness og luksus i lange baner. I marts 2021 åbner det helt nye Scandic CPH Strandpark, hvor der vil være både spa, pool, dampbad, sauna og meget mere. Det ligger tæt på Amager Strandpark med flot udsigt over Øresund, og det hele kan krydres med et godt måltid på restauranten og afsluttes med en lækker drink på Scandic CPH Strandparks Sky Bar.

null
Hvordan lyder lækker wellness og spa? Foto: Scandic

Centrum af København er kun en hurtig metro-tur væk, og giver du et gavekort til Scandic, kan det selvfølgelig også bruges på et af de mange andre Scandic-hoteller i København, der alle har masser at byde på – tæt på byens puls.

Opdag mulighederne hos Scandic – inklusive det nye Scandic CPH Strandpark – her.

3. Arp-Hansen Hotel Group

Der er også et hotel for enhver smag hos Arp-Hansen Hotel Group. Og med et gavekort til et Arp-Hansen-hotel som en del af oplevelsesgaven, løser du samtidig et af de problemer, mange har på turen til hovedstaden: Parkering.

null
Der er lagt op til selvforkælelse på alle Arp-Hansen Hotel Groups otte hoteller i København. Foto: Arp-Hansen Hotel Group

Det er nemlig inkluderet i gavekortet, som kan bruges på otte forskellige hoteller rundt omkring i København. Så kan I roligt tage bilen, når I bor på for eksempel et designhotel, i et gammelt pakhus eller på et af Arp-Hansens andre lækre hoteller, som alle giver nem adgang til alle Københavns herligheder.

Læs mere om det gode tilbud og de fantastiske hoteller.

4. Radisson Collection Royal

Er det din bedre halvdel, du vil invitere på tur, er Radisson Collection Royal garanti for, at I har de helt rigtige rammer til det romantiske ophold. Det ikoniske hotel er designet af Arne Jacobsen, og er faktisk verdens første designhotel. Det er derfor et lille stykke historie i elegante omgivelser, du har mulighed for at lægge under juletræet.

null
Radisson Collection Royal er et vartegn i København og byder på en fantastisk udsigt over byen. Foto: Radisson Hotel Group

Radisson Collection Royal ligger en stenkast fra Rådhuspladsen, Tivoli og Hovedbanegården. Kort sagt: Midt i byen.

Vil du vide mere om det historiske hotel? Så se her.

5. Comfort Hotel Vesterbro

På hyggelige Vesterbro – men stadig i gå-afstand til blandt andet Rådhuspladsen – ligger Comfort Hotel Vesterbro, som er et perfekt udgangspunkt til en tur fyldt oplevelser. I mærker den særlige stemning på Vesterbro, som i sig selv er en oplevelse. Med et gavekort til Comfort Hotel Vesterbro følger der et glas vin eller en fadøl pr. person med i prisen – bare lige for at få en god start på aftenen. Næste dag kan I med fordel udnytte, at der også følger en entrébillet til Tivoli med i prisen!

Se hvad du får hos Comfort Hotel Vesterbro her!

Her SKAL I hen!
Når I har fundet hotellet, skal I selvfølgelig finde ud af, hvad I skal lave på turen.

Der er mange enestående aktiviteter i København, men én særlig stikker ud fra mængden: Tivoli.

Den unikke perle af en forlystelseshave ligger lidt midt i byen, og der er garanti for både sjov og hygge i Tivolis smukke omgivelser og hysterisk morsomme forlystelser.

Skal I undervejs have noget nemt og lækkert at spise, har Tivoli Food Hall fremragende mad fra hele verden. Vil I sidde ned og nyde hinandens selskab, er der også masser af restauranter i selve Tivoli.

Blandt andre har den legendariske restaurant Grøften dejlig dansk mad i lange baner, mens I også kan finde for eksempel Sticks'n'Sushi, en burger i Woodhouse, wok hos Wagamama og franskinspireret køkken hos det hyggelige og intime Nimb Brasserie.

null
Udover sjove forlystelser har Tivoli også fremragende restauranter - blandt andet i Det Japanske Tårn midt i haven. Foto: Tivoli

Eller, I kan selvfølgelig også vælge at slå jer løs hos af de mange lækre madboder, der også ligger rundt omkring i Tivoli.

Læs mere om de mange muligheder for uforglemmelige oplevelser i Tivoli.

Sådan kommer du omkring
Næsten uanset hvilket hotel du vælger at give gavekort til, er det nemt at komme til Tivoli. Det ligger tæt på både Rådhuspladsens og Hovedbanegårdens metrostation, og netop Metroen er den nemmeste måde at komme rundt i byen.

null
Det er nemt - og rigtig hurtigt - at komme igennem København med Metroen. Foto: Metro

Så om den står på hyggelig gåtur i en af Københavns mange parker og naturområder, om et af byens spændende museer skal besøges eller hvad end I finder på blandt de mange attraktioner i hovedstaden, kan I komme hurtigt rundt – og lige så hurtigt tilbage til jeres lækre hotel.

Opdag hvordan I kan opdage København lige her.