ANNONCE:

Opdag København: Giv familien en gave de kan glæde sig til

Skal din familie - eller en familie du holder af - have en julegave ud over det sædvanlige, byder landets hovedstad på oplevelser for alle aldre og budgetter.

Med juleaften lige om hjørnet, melder det store spørgsmål sig: Hvad skal man selv bidrage med, når der skal bygges en bunke af gaver under juletræet?

2020 har været et mildest talt anderledes år. Mange af de ting og oplevelser, vi normalt går og glæder os til, er blevet aflyst.

Det kalder derfor på nogle særlige gaver til jul. Gaver, som virkelig giver modtageren det helt store smil på læben. Gaver, man kan glæde sig til.

Den særlige gave
Denne sommer lærte rigtig mange danskere én ting: Danmark er meget mere end bare Danmark. Det er faktisk et godt sted at holde ferie.

Vores lille land byder på store oplevelser, hvor der er rig mulighed for at nyde tid sammen med dem, man holder af.

Så hvorfor ikke give lige netop den oplevelse som gave?

Hovedstaden har de store oplevelser
Vil du give gaven, hvor den heldige modtager kan se frem til at opleve mest muligt på kort tid, er det selvfølgelig København, der er det bedste bud på oplevelses-gaven.

København skaber de perfekte rammer til den familie-hygge, som rigtig mange danskere har sukket efter i 2020. 

Her kan den heldige familie få en masse fantastiske oplevelser, og der er flere fremragende og familievenlige hoteller at overnatte på efter en dag med eventyr i hovedstaden.

Overnatning i alle prisklasser
Netop overnatning er et godt sted at starte, når du skal give København i julegave.

Bilen kan dog være en udfordring, når turen går til København. Derfor er det en god idé at finde et hotel, hvor parkering er inkluderet.

Den store hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group har flere flotte hoteller i København, og der kan du lige nu give gavekort til overnatning, hvor parkering er inkluderet. På et af Arp-Hansen Hotel Groups otte forskellige hoteller kan man for eksempel bo i et tidligere pakhus, på et designhotel, på et hotel med havudsigt og måske børnenes favorit: Tivoli Hotel
Se tilbuddet fra Arp-Hansen Hotel Group her

null
Man bor rigtig flot - og rigtig godt - på Arp-Hansen Groups hoteller. Foto: Arp-Hansen Hotel Group

Giv luksus i gave

Kender du en familie, der virkelig skal lade batterierne op, kan dit gavekort også komme fra hoteller med luksus på menuen.

På Copenhagen Marriott er der wellness i særklasse og fantastisk mad i vente. Copenhagen Marriott ligger centralt i København, så der både er nem adgang alle byens muligheder og dejlig afslapning, når familien er tilbage på hotellet.
Lyder det som en god gave, så køb et gavekort her.

Afslapning er der også i vente på det kommende Scandic CPH Strandpark. Her er der virkelig noget at glæde sig til for en heldig familie, når hotellet i marts 2021 slår dørene op. Når børnene er lagt i seng, kan forældre nyde en lækker drink på hotellets Sky Bar med udsigt over Øresund.

Et gavekort til Scandic kan faktisk bruges på alle kædens hoteller, som der er flere af rundt omkring i hele København. Læs mere om Scandics hoteller og køb gavekortet her.

I den helt prisvenlige afdeling for overnatning finder du Danhostel Copenhagen City. På det ikoniske hostel bor man med Københavns måske bedste udsigt, og så endda utrolig tæt på centrum af byen. Det er nemt at give et gavekort til Danhostel Copenhagen City, hvor den glade modtager kan indlogere hele familien med alle Københavns mange muligheder tæt på.
Se tilbuddet hos Danhostel Copenhagen City

null
Danhostel Copenhagen City har en fantastisk placering - og en ret unik udsigt. Foto: Danhostel Copenhagen City

Comfort Hotel Vesterbro kan du give gaven, der både har logi, oplevelser og lidt til ganen. Efter indtjekning giver et gavekort til to personer også en øl eller vin til de voksne eller en sodavand til børnene. Og fra Comfort Hotel Vesterbro er der ikke langt til Tivoli, hvor der følger en gratis indgangsbillet per person med i gavekortet.
Sådan giver du gavekort fra Comfort Hotel Vesterbro

null
Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade med for eksempel Rådhuspladsen og Tivoli lidt længere nede af gaden. Foto: Comfort Hotel Vesterbro

Hvad skal familien opleve?
Med overnatning på plads, kommer det næste store spørgsmål: Hvad skal du give af oplevelser i hovedstaden? Selv hvis du ikke giver gavekort til et hotel, der har et besøg i Tivoli inkluderet, skal den legendariske have alligevel stå højt på listen for enhver familie, der besøger København.

Tivoli er selvfølgelig kendt for sine mange sjove forlystelser, men byder også på lækker mad og fantastiske omgivelser – lige midt i byen. Hele den heldige familie kan altså se frem til en dag i morskabens tegn. Giv et gavekort til Tivoli som en del af julegaven, og det kan bruges på alt fra entré og turpas til den gode mad og alt det, Tivoli har at tilbyde.
Læs mere lige her

null
Tivoli er garanti for en dag fyldt med sjov og forlystelser. Foto: Lasse Salling

Udover Tivoli er en af Københavns helt store attraktioner den zoologiske have. I København Zoo møder man dyr fra alle afkroge af planeten, og både børn og barnlige sjæle kan se frem til at finde deres yndlingsdyr i den hyggelige have.

Du kan give et gavekort til entrébilletterne til den familie, du holder af. Kender du allerede modtagernes yndlingsdyr, kan du give dem den ultimative oplevelse. Man kan nemlig få lov til at komme helt tæt på en lang række dyr som for eksempel elefanterne, flodhestene, girafferne og pingvinerne!

null
Der er endda mulighed for at spise frokosten med udsigt til ZOO's pandaer! Foto: Morten Svane

Ved du, at modtageren vil besøge København igen, kan du også give gavekort til Zookortet. Det giver fri entré til ZOO hele året, og endda rabat på attraktioner over hele Danmark.
Her finder du alle de mange muligheder for gavekort til ZOO

Sådan kommer du omkring
Siden den nye Cityring åbnede i 2019, har den åbnet hele hovedstaden op. Kombineret med den første del af Metroen, der går fra Vanløse til henholdsvis Lufthavnen og Vestamager, kan beboere og besøgende i København komme rundt i hele byen.

Uanset om der skal aflægges visit på de hyggelige brokvartere Nørrebro, Vesterbro og Nørrebro, om naturen skal opleves på Amager eller den grønne oase, Frederiksberg, skal udforskes, kan Metroen føre derhen.

null
Københavns Metro er den nemmeste måde at komme igennem byen. Foto: Metro

De fleste af Københavns attraktioner, for eksempel også Tivoli, ZOO og den ligeledes populære Den Blå Planet, ligger i gå-afstand fra en metrostration, så selv de mindste kan være med hele dagen. Og så er det nemt at komme frem og tilbage med Rejsekortet.

Læs mere om Metroens muligheder og de mange stationer.

Ja, det er altså nemt at give hele København i gave, når byen kan gives som gavekort, og det er nemt at komme rundt til alle attraktionerne.

Så er du sikker på at give en gave, modtageren kan glæde sig til.