ANNONCE:

Sælg din bil med tillid - få en professionel vurdering

Står du og overvejer, om du skal sælge din bil? Så er du ikke den eneste. I februar 2023 blev der registreret 12.900 nye personbiler, hvilket er 11% flere end i januar 2023 ifølge Danmarks Statistik. Der må derfor være en voksende interesse i at købe og sælge brugte biler.

Det første step når du skal sælge din bil er, at du får den vurderet, så du forstår, hvad den økonomiske situation er ved at sælge bilen. Når der snakkes bilvurdering, så er det her, Usado kommer ind i billedet.

Ved at vælge Usado til at vurdere din bil, kan du være sikker på at få den bedste pris for din bil. Usados metode er med til at give et groft estimat på bilens pris, baseret på de indmeldte data i den automatiske vurdering. Denne vurdering tager flere parametre i betragtning såsom model, udstyrsvariant, alder og kilometertal.

Ift. brugsspor og skader, så kommer de nærmere den fornuftigste salgspris på baggrund af de data om bilens stand, Usado får fra dig.

I Usados vurderingsmodel beder de dig om at sætte kryds ud fra en af tre valgmuligheder:

  • Som ny
  • Lettere brugt
  • Meget brugt

Når du har givet disse data, så laver Usado derudover en manuel vurdering. Det gør de for, at deres eksperter også tager konkurrencen og forventningerne til markedet i betragtning. Dermed kan Usado give dig den bedste og mest realistiske pris i øjeblikket.

Gå ind på Usado i dag og få en gratis bilvurdering, hvor du efter den automatiske vurdering kan få feedback og rådgivning fra deres eksperter.
 

Ingen overraskelser - Usados automatiske vurdering tager højde for skader og mangler i bilens stand

Ligesom mange andre private bilejere, så står du måske og bekymrer dig om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal sælge din bil. Ifølge Voxmeter overvejer 40 procent at sælge deres bil, men kun 16 procent fører det ud i livet. Det kan være fordi, markedet er uigennemsigtigt for den private bilejer. Med Usado så kan du slippe bekymringerne, da deres proces og ekspertise hjælper dig udenom de udfordringer, der er ved at sælge bil privat.

Hos Usado er de opmærksomme på, at det kan være svært at vide, hvad man skal se efter, når man skal sælge sin bil, og derfor ser de det som deres pligt at give dig den mest retvisende vurdering af din bil.

Usados service stopper ikke ved bilvurdering. De annoncerer også for din bil på flere hjemmesider som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Derudover håndterer de alle praktiske ting såsom henvendelser, slutsedler og overtagelser. Købesummen står på din konto, inden du udleverer bilen.

Hos Usado kan du få en vurdering af din bil og få hjælp til at sælge den med hele 12 måneders garanti.
 

Artiklen fortsætter uner billedet...
null

Bilvurdering og salg med 12 måneders garanti

Hos Usado er du fraskrevet alt ansvar, når din bil er solgt, og din bil sælges med 12 måneders garanti. Når du opretter en annonce hos Usado, så er det gratis og uforpligtende at annoncere bilen via dem.

Hos Usado betaler du ikke for imponerende salgslokaler, finansiering af mange biler på lager eller en smart sælger i jakkesæt.

Sælg din bil på den mest fordelagtige måde.
 

Sælg din bil med tillid - Usados vurdering inkluderer et nummerplade-check

Når du vælger at få vurderet din bil hos Usado, kan du være sikker på at få den bedste pris for din bil. Deres vurdering inkluderer også et nummerplade-check.

Med udgangspunkt i de data, du formidler til den automatiske vurdering, giver Usado dig det mest retvisende billede, så du kan sælge din bil med tillid.
 

Sælg din bil på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen med en professionel vurdering fra Usado

Når du annoncerer din bil på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen, er det vigtigt at have en professionel vurdering af bilen. Her kommer Usado ind i billedet.

Med Usados automatiske bilvurdering kigger de på flere parametre, såsom bilens tilstand, alder, kilometertal, udstyr m.m. Med kombinationen af de parametre og vurderingen af markedet fra deres eksperter, så får du et klart øjebliksbillede af, hvad din bil er værd. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at få solgt din bil.

Få en bilvurdering – og sælg din bil med Usado nu.