ANNONCE:

Ny type bilhandel: Privat salg af brugte biler med fuld sikkerhed

Er du en af de 40% af alle bilejere, der har overvejet at sælge din bil privat? Har bekymringer om salgspris, regler og sikkerhed forhindret dig i at springe ud i det? Så er du som rigtig mange andre.

Det er nemlig kun 16% af bilejerne, der rent faktisk sælger deres bil privat. Det viser en måling fra Voxmeter, som er blevet foretaget for den digitale bilforhandler dreivers.com.

Der er ellers potentielt mange penge at hente ved at gå udenom den traditionelle bilforhandler og sælge online selv. Op mod 60% af en bilforhandlers omkostninger kan nemlig gå udelukkende til at have bilen stående på lager eller i butik. Og omkostningerne vokser kun i disse dage med stigende renter og el- og gaspriser. Det er derfor en klækkelig skilling, som du selv kan få i lommen i stedet.

Lav nemt en annonce og sæt din bil til salg uden binding.

Fremtidens bilsalg er online

Den traditionelle bilforhandler har stort set haft monopol på bilhandel med brugte biler de sidste 100 år. Med internettet er der nu opstået tjenester, som giver forbrugeren mulighed for at tjene mere på sit bilsalg ved at sælge sin bil online i stedet.

Det er især, hvis du har en nyere brugt bil, at der kan være bedre muligheder online end at gå til forhandleren. Der findes efterhånden mange hjemmesider, som tilbyder dig en gratis vurdering af din bil, så du sikrer dig den rigtige salgspris. Og annonce, slutsedler, betaling mv. kan alt sammen klares digitalt hjemme fra din sofa.

Den digitale bilforhandler dreivers.com tilbyder både køber og sælger fuld sikkerhed i det private salg. De kalder det endda “demokratiseret bilhandel”, da det giver forbrugeren helt nye muligheder. Det fordyrende mellemled, som den fysiske forhandler kan være, skæres fra, og det kan både betyde mere frihed og flere kroner til begge parter i en handel. 

Se her, hvordan du får en vurdering af din brugte bil og kan sælge den online.

Hjælp til salg af din bil online

På dreivers.com bliver du fulgt gennem hele processen: Fra vurdering af din bil til at lave din annonce til ejerskifte af bilen. Tjenesten tilbyder rådgivning om den rette salgspris, som tager udgangspunkt i markedet for din brugte bil. Når din bilannonce er oprettet, bliver alt forarbejde gjort, så du kun skal fremvise bilen for seriøse købere. Derefter tager dreivers.com sig af alt det juridiske, så du blot skal skrive under og modtage dine penge. Der er ingen binding, og du er ikke tvunget til at sælge til en bestemt pris.

Læs mere om køb og salg af biler på Ekstrabladet.

Først i Danmark: Køb en brugt bil privat med fuld garanti

Står du derimod og skal købe brugt bil, kan du også gøre en rigtig god handel ved at købe bil privat. I takt med disse nyere onlinetjenester, kan du nemlig gøre det med stor sikkerhed, og ofte kan du finde en bil til en lavere pris end hos den traditionelle bilforhandler.

Dreivers.com tilbyder nemlig nu også, som de første i Danmark, mulighed for, at man kan købe bil privat med garanti og reklamationsret. Vil man købe en brugt bil privat, kan man købe en “køb-bil-pakke”, som inkluderer alt fra test og syn af bilen, slutseddel, en sikker betaling mellem dig og sælger og et pristjek af bilen.

Alt du skal gøre, er at aftale pris med sælger og derefter kontakte dreivers.com og bede dem om at gennemføre handlen mellem jer.

Læs mere om, hvordan du køber din drømmebil privat til en god pris og med garanti.