ANNONCE:

Ny Corolla: Ingen førstegangsydelse og hurtig levering

Hvis du er på jagt efter en ny og lækker bil, kan du indstille jagten nu. Den geniale Toyota Corolla kan nemlig lige nu blive helt uden førstegangsydelse, når du privatleaser. Og der er endda hurtigt levering.

At få en ny bil behøver slet ikke være en stor investering. Faktisk behøver du i første omgang ikke at investere noget overhovedet. I hvert fald ikke, hvis du slår til nu, hvor du kan få den toplækre Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart uden at skulle lægge en førstegangsydelse.

Herefter koster det kun kr. 3595 i månedlig ydelse, og til den pris får du en stor og dejlig familiebil, der er propfyldt med udstyr.

Du kan sætte gang i bildrømmen ved at klikke her

Flere fordele ved at lease
Der er en række gode grunde at lease din bil fremfor at købe den – udover at du i tilfældet med Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart ikke skal betale en førstegangsydelse.

Først og fremmest er leasing en nem og billig løsning, der holder dig fri for bekymringer. Du har nemlig fuldt overblik over den månedlige ydelser, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

null
Med privatleasing af Toyota Corolla har du både kontrol på vejene og i økonomien. De viste modeller er alle med ekstraudstyr. Foto: Toyota

Det er blandt andet fordi, der følger en serviceaftale med, som løber i hele leasingperiode. Skal din nye Toyota Corolla til service eller repareres på grund af slid, kan du derfor trygt sende bilen på værksted uden en ubelejlig regning som resultat.

Og når leasingperioden er slut? Ja, så afleverer du bare bilen igen. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om et værditab på bilen. Lige nu er der endda lynhurtigt levering, hvor du kan få din nye bil allerede i december.

Når du laver en privatleasingaftale hos Toyota Finans, er den baseret på en FDM privatleasing-aftale. Det betyder, at bilen bliver set igennem af FDM, når leasingperioden slutter. På den måde undgår du også, at det er forhandleren der bestemmer, hvad der eventuelt skal udføres på bilen.

Læs mere om privatleasing af Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart

Ekstravagant ekstraudstyr
Selvom du ikke skal lægge en førstegangsydelse, bliver der ikke gået på kompromis med din nye bil. Fem døre og masser af plads til hele familien bliver krydret med en perlerække af udstyr fra for- til baglygter

I Smart-pakken, som følger med, får du blandt andet nøglefri åbning og lås, nøglefri tænding, head-up display, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, 7" multi-information display med 3D-effekt, automatisk foldbare sidespejle med varme og elektrisk bagklap med håndfri betjening.

null
Du får masser af bil for pengene, når du privatleaser din Toyota Corolla. De viste modeller er alle med ekstraudstyr. Foto: Toyota

Og vi er slet ikke færdige, for du får også 16" alufælge, et multifunktionelt læderrat med varme, forrude med opvarmning af vinduesviskere, luftdyse og mørktonede ruder bagtil samt ambientebelysning og LED-belysning i bagagerummet.

Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart er som navnet antyder en hybrid, som giver dig mange kilometer på literen og energimærke A++, hvilket betyder en grøn ejerafgift på kun 500 kr. / halvår.

Du kan læse mere om muligheden for en Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart ved at klikke her, hvor du selvfølgelig også kan finde en forhandler og booke en prøvekørsel.

Helt uden at skulle betale førstegangsydelse får du nemlig rigtig meget bil for pengene.

Privatleasing af Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart

Den månedlige ydelse er kr. 3595, og totalpris i perioden er 129.420 kr.

Der er levering allerede i december 2021.

Der er inkluderet 15.000 kilometer pr. år.

Periode er på 36 måneder.

Leasingaftalen er inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger.

Leasingaftalen ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr.

Den kræver en positiv kreditgodkendelse.

Der er forbehold for prisændringer.

Tilbuddet gælder igennem Toyota Financial Services Danmark A/S og forudsætter, at bilen er leveret og indregistreret inden den 31. december 2021.

Klik her og se, hvordan du kan få en Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active Smart uden førstegangydelse

Brændstofforbrug ved blandet kørsel km/l: 22,2, Co2: 103g.

A++.png 

 

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Toyota.

Toyota-logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?