ANNONCE:

Luksus og langt på literen: Se den helt nye Aygo X

I den nye, lækre Toyota Aygo X kommer du op i højden i en større, men stadig kompakt bil, der kombinerer komfort, sikkerhed og smart design. Og det til både en pris og et brændstofforbrug, der gør din bankkonto glad.

Stort set siden introduktionen af den første generation i 2005 har Toyota Aygo været blandt de mest populære biler på det danske marked. Til maj rammer arvtageren i form af den helt nye bilmodel, Aygo X, så gaden, og her er der i den grad fokus på cool attitude, kørekomfort og høj sikkerhed.

Kort sagt er der altså tale om en luksuriøs mikrobil med SUV-stil. Og så starter prisen ved blot 125.000 kr.

Den nye Aygo X(x’et udtales cross) er nemlig en noget bredere og større udgave af dens forgænger,og med sit der med sit nye, lækre design, 18” alufælge og højere siddeposition er det langt sjovere og meget mere trygt at sidde bag rettet.

På den måde kan du cruise gennem byen og på vejen i stedet for blot at køre.

null

Læs mere om Toyota Aygo X her

Det seje look
Konkret får du med Toyota Aygo X, der er en såkaldt crossover, nemlig en bil med et lækkert og moderne firehjulstrækker-look, der er designet til bykørsel men uden problemer kan klare længere ture.

Og netop i byen betyder den kompakte størrelse, at kørsel og parkering bliver så let og komfortabelt som muligt. Aygo X kommer desuden med kameraer og sensorer, der gør det langt lettere at (parallel)parkere i byernes smalle gader og små parkeringsbåse. 

null

Som standardudstyr får du også adaptiv fartpilot, der kan følge vejskiltenes fartgrænser og som automatisk holder afstand til den forankørende bil.

Den adaptive fartpilot fastholder også selv bilen i vognbanen, og så er den koblet sammen med en nødbremse, der bremser for både biler, fodgængere og cyklister, hvis det skulle være nødvendigt.

Og det er netop særligt i byen, hvor trafikken kan være hektisk.

Læs mere om den lækre Aygo X

Ekstra udstyr og komfort
Ønsker du mere på komfortsiden, kan du vælge mellem fire forskellige udstyrsniveauer, hvor du bl.a. kan vælge en 9-tommer trykskærm med trådløs Apple CarPlay og trådløs oplader, LED-forlygter samt mulighed for at kommunikere med bilen via din smartphone.

Og går du all in på ekstra udstyr såsom det lækre, elektrisk foldetag, automatgear, LED-forlygter og nøglefri betjening får du med garanti en bil, der vil få folk til at dreje hovedet en ekstra gang mere, end de vil gøre i forvejen, når du suser forbi.

Kører langt på literen
Hvor langt kører den så på literen, sidder du sikkert og tænker. Det er da også et meget vigtigt spørgsmål i en tid, hvor benzinpriserne sætter nye rekorder.

Svaret er over 20 km/l, hvilket ligger i den absolut høje ende af skalaen, og sammen med bilens lave CO2-udledning betyder det, at den modsat hører til i den billigste ende, når det kommer til grønne afgifter.

Også når det kommer til garantien, er der penge at spare med Toyota Aygo X. Som med alle andre Toyota biler gælder det nemlig, at du kan beholde garantien i op til 10 år eller til den har kørt 160.000 km. Det eneste, du skal gøre, er blot at sørge for at få bilen til servicetjek en gang om året hos et autoriseret Toyota-værksted.

På den måde får du med Toyota Aygo X både tryghed og sikkerhed, når du kører, og hvis bilen skal på værksted.

Det er da værd at overveje, ik?

Du se meget mere om den nye Toyota Aygo X her