ANNONCE:

Kan det passe? Sådan får du 10 års garanti på en Toyota

Er du bilejer, ved du, at den firehjulede af og til kræver eftersyn hos mekanikeren. Hvor ofte bilen skal serviceres, varierer fra mærke til mærke og fra model til model. En ting er sikkert: Periodiske serviceeftersyn forlænger bilens levetid, men bilen kan stadig give anledning til stor bekymring og dyre værkstedsregninger. Heldigvis har Toyota en løsning.

Drømmen er at kunne læne sig tilbage i sædet, og med ro i maven lade kilometerne løbe uden at skulle bekymre sig om nedbrud og store regninger. Men det kan man jo ikke – eller kan man?

Som Toyota-bilejer kan du med Toyota Relax – som navnet antyder – netop være helt tryg. Hvis din bil pludselig skal have foretaget reparationer, behøver du ikke bekymre dig om omfattende reparationer og store værkstedsregninger. Toyota Relax dækker det! Garantien er gældende i helt op til 10 år, og alt du skal gøre, er at sende din Toyota til et autoriseret Toyota-værksted én gang i året for at opretholde garantien.

Hvad dækker Toyota Relax?
De dygtige specialister på Toyotas autoriserede værksteder har styr på alle mekanismer i netop din bil, og kan altså lynhurtigt lokalisere fejl og mangler. Du skal blot overrække bilnøglerne, læne dig tilbage og snuppe en kop kaffe fra kaffeautomaten, mens du venter. Og kaffen. Jo, den er selvfølgelig også inkluderet i aftalen.

Toyota Relax er næsten lige så omfattende som fabriksgarantien. Relax dækker populært sagt alt, der får din bil til at køre, hvorfor den omfatter både motor, styretøj og gearkasse.

Hvis der for eksempel er knas med bremserne, dækker Toyota Relax omkostningerne ved reparation af næsten alle dele – det vil sige ABS-kontrolenhed- og komponenter, hastighedssensorer, bremsetromler, bremsevæskebeholder, bremsehovedcylindre, hjulcylindre, begrænserventil og vakuumpumpe. Ligesom du, som bilejer, selv afholder udgifter til sprinklervæske og olie, dækker garantien ikke de dele, som naturligt bliver slidt ved kørsel og brug – de såkaldte vedligeholdelsesdele, som for eksempel bremseskiver- og klodser.

Læs mere om, hvad Toyota Relax dækker her.

Artiklen fortsætter under billedet...
null  

Hvad hvis min bil er brugt?
Som Toyota-ejer kan du være helt tryg i ejerskabet af din bil – ny som brugt model. Garantien omfatter nemlig alle Toyota-biler, som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 kilometer – hvad end der kommer først. Selv hvis bilen aldrig har set indersiden af et Toyota-værksted før!

Og bare rolig, hvis du tidligere har fået udført service hos uafhængige værksteder, kan din Toyota stadig dækkes af Toyota Relax. Det kræver blot, at din Toyota gennemgår et service på et autoriseret Toyota-værksted. Mekanikerne vil fortælle, hvad der skal til, for at få bilen dækket af Toyota Relax, og de kræver altså ingen dokumentation på bilens tidligere servicehistorik. Herefter vil din bil være en del af Toyotas tryghedsgaranti.

En brugt Toyota fra en autoriseret forhandler kommer altid med Toyota Relax. Overvejer du derimod at købe en brugt Toyota privat, kan du selv tjekke, om den kan få Relax på blot få minutter. Kan den det, skal du blot sende bilen til serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted, hvorefter garantien automatisk aktiveres i 12 måneder.

Læs mere om mulighederne for Toyota Relax på en brugt bil her.

Toyota Relax

Toyota Relax er en serviceaktiveret garanti, som omfatter Toyota-modeller, der ikke længere er dækket af fabriksgarantien, og som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt mere end 185.000 kilometer – hvad end der kommer først.

Hvis én eller flere dele af bilen, som er dækket af garantien, går i stykker, betaler Toyota for udgiften ved at få delene udskiftet eller repareret om muligt. Reparationen skal blot udføres på et autoriseret Toyota-værksted, og herefter aktiveres Toyota Relax automatisk.

På Toyotas autoriserede værksteder bliver din bil behandlet af professionelle teknikere med originale reservedele. De dedikerede specialister er uddannede i Toyotas biler, og kan derfor sikre dig den bedste kvalitet og ekspertise.

Læs om Toyota Relax her.

 

Af: Trine Møhring Larsen