ANNONCE:

Din guide til 10 års Toyota-garanti

Af Trine Møhring Larsen

Som bilejer, ved du, at bilen kræver eftersyn. Heldigvis tilbyder Toyota en løsning, der forlænger bilens levetid og mindsker frygten for dyre værkstedsregninger.

Forestil dig at kunne læne dig tilbage i bilsædet og lade kilometerne flyve forbi uden bekymringer om nedbrud eller dyre værkstedsregninger. Lyder det som en drøm? Med Toyota Relax kan denne drøm blive til virkelighed. 

Som ejer af en Toyota kan du nyde en bekymringsfri køreoplevelse, velvidende at eventuelle reparationer er dækket. Toyota tilbyder en serviceaktiveret garanti, der strækker sig til bilen fylder 10 år, forudsat at du sender din bil til et autoriseret Toyota-værksted én gang om året.

null

Hvad indebærer Toyota Relax?
Når en Toyota ikke længere er omfattet af fabriksgarantien, får man 1 års garanti og 15.000 km for hvert service hos Toyota. På de autoriserede værksteder arbejder eksperter, der kender din bils mekanik ud og ind. De kan hurtigt identificere og udbedre fejl, mens du slapper af med en kop kaffe – som naturligvis er inkluderet i aftalen. Toyota Relax dækker næsten alt, der holder din bil kørende, herunder motor, styretøj og gearkasse.

Hvis dine bremser driller, dækker Toyota Relax reparationer af næsten alle relaterede komponenter, såsom ABS-kontrolenheder, hastighedssensorer, bremsetromler, bremsevæskebeholder, bremsehovedcylindre, hjulcylindre, begrænserventil og vakuumpumpe. Dog dækker garantien ikke sliddele som bremseskiver og -klodser, som du selv skal vedligeholde.

Læs mere om, hvad Toyota Relax dækker her.

Hvad hvis din bil er brugt?
Toyota Relax giver dig tryghed, uanset om din bil er ny eller brugt. Garantien gælder for alle Toyota-modeller, der er under 10 år gamle og har kørt mindre end 185.000 kilometer. Selv hvis din bil aldrig har været på et Toyota-værksted før, kan den stadig omfattes af Toyota Relax. Det kræver blot, at du får udført et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted, hvor mekanikerne vil informere dig om, hvad der skal til for at aktivere garantien. Tidligere servicehistorik er ikke nødvendig.

null

Køber du en brugt Toyota fra en autoriseret forhandler, følger Toyota Relax automatisk med. Hvis du derimod køber privat, kan du nemt tjekke, om bilen kan omfattes af Relax. Hvis den kan, skal du blot sende den til service på et autoriseret Toyota-værksted, og garantien aktiveres for de næste 12 måneder.

Læs mere om mulighederne for Toyota Relax på en brugt bil her.

Toyota Relax

Dækning: Gælder for biler, der ikke længere er dækket af fabriksgarantien, og som er under 10 år gamle og har kørt mindre end 185.000 kilometer.

Reparation: Hvis en dækket del går i stykker, betaler Toyota for udskiftning eller reparation.

Krav: Reparationen skal udføres på et autoriseret Toyota-værksted.

Automatisk aktivering: Toyota Relax aktiveres automatisk efter service på et autoriseret værksted.

Professionel service: Bilen behandles af professionelle teknikere med originale reservedele.

Ekspertise: Teknikerne er uddannede i Toyotas biler og sikrer høj kvalitet og ekspertise.

Læs om Toyota Relax her.