ANNONCE:

Det er mere populært end nogensinde at streame sine yndlingsserier- og film. På arbejdspladser, uddannelser og blandt venner og familier er den seneste populære serie det helt store samtaleemne.

Ja, det kan virkelig betale sig at følge med i, hvad der foregår i serieland. Bare se streaminggiganten Netflix’s seneste kæmpesucceser som 'The Last Dance', 'Tiger King' og 'Papirhuset', der mildest talt er blevet populære samtaleemner blandt danskerne.

Der plejer dog at være én hovedpine ved skulle have adgang til internettets mange streamingtjenester: mange regninger.

Faktisk har mange danske husstande abonnement på mere end to streamingtjenester. Det ville normalt betyde, at der hver måned tikker en række regninger ind i den digitale brevkasse.

Men sådan behøver det slet ikke være længere. Det hele kan nemlig nemt samles på én regning - som ovenikøbet også giver dig både et mobilabonnement og timevis af musik.

Hos Telmore kunne du i forvejen kombinere dit mobilabonnement med streamingtjenester som Viaplay, HBO Nordic og TV 2 Play, og nu tilføjer de den måske største spiller på markedet: Netflix.

Det betyder, at du nu kan samle streamingtjenester – endda sammen med et mobilabonnement.

Læs mere om Telmore Play, hvor du kan samle mobilabonnement og underholdning.

null
'La casa de papel' er den originale titel på den spanske hitserie 'Papirhuset', der har taget verden med storm og som kan ses på Netflix.  Foto: Netflix

Masser af film og serier
Der er noget for enhver smag hos Netflix, så både du og resten af familien er godt underholdt. Uanset om du eller familien er til true crime-genren som Making af Murderer, reality som Too Hot To Handle eller komedieserier som Never Have I Ever, kan du finde det hos Netflix.

Så er du sikker på altid at kunne være med i samtalerne på blandt vennerne, på arbejdet eller studiet på. Og det hele samles på én regning.

Er der børn i huset, er der også rigeligt med film og serier, der kan holde dem underholdt i timevis. Og bare rolig. Vil far og mor ikke se med, kan der være to enheder i gang samtidig.

Underholdning OG mobilabonnement samlet ét sted

Telmore_Logo_RGB_blue.png
Hos Telmore kan du med Telmore Play få samlet mobilabonnement og underholdning ét sted.

Netflix er lige blevet tilføjet til pakken med streamingtjenester, som også indeholder TV2 Play, Viaplay og HBO. Derudover kan du også høre masser af musik med Telmore Musik samt både læse og høre bøger med Bookmate. Alt sammen samlet på én regning.

Læs mere om mulighederne med Telmore Play

null
Stranger Things er en Netflix Original, som var en af de mest populære serier i Danmark sidste år. Fyldt med spænding, drama - og overnaturlige væsener. Foto: Netflix

Nemmere – og billigere
Du slipper derfor med at få én regning, der både giver dig et mobilabonnement og de største streamingtjenester.

Det gør det ikke bare nemmere. Det er også billigere.

Et basisabonnement til hver af de fire streamingtjenester hos Telmore – Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV 2 Play - vil koste dig mere end kr. 300 om måneden. Til den pris kan du hos Telmore få både mobilabonnement, mere end 60 millioner musiknumre, tusindvis af e-bøger - og de største og bedste streamingtjenester.

Så bliver det hverken nemmere eller billigere.

Gå selv på opdagelse i Telmore Plays univers.
null