ANNONCE:

Ingen dyre og faste streamingpakker – her vælger du selv

Streaming er mere populært end nogensinde. Desværre skal du som regel købe dine streamingtjenester i dyre og faste pakker hos fx teleselskaberne – medmindre du i stedet køber tjenesterne enkeltvist direkte hos hver udbyder. Det problem har Telia heldigvis en løsning på, og samtidig kan du få en streamingstjeneste i hele 6 måneder på Telias regning.

Streaming af musik, film, serier og tv er blandt danskernes yndlingsbeskæftigelse. Både derhjemme, på farten og på ferien er det vigtigt for os at have adgang til kvalitetsunderholdning på skærmen eller i ørerne.

Faktisk er andelen af danskere, der streamer, steget med hele 22 % på blot tre år, så det i dag er mere end 6 ud af 10, der benytter sig af de digitale muligheder. Særligt blandt de yngre er streaming et stort hit, mens andelen af folk generelt, der ser flow-tv, er faldende, viser en ny undersøgelse. (Kilde: Kulturministeriet)

Med vores ændrede medievaner kommer også nye krav til, hvad vi vil se, og hvordan vi vælger det til. Den gammeldags indstilling til, at det er op til andre at bestemme, hvad vi skal se og hvornår, er på vej ud. Både når det kommer til flow-tv og abonnementer med fastlåste streamingtjenester tilknyttet.

Er I også gået væk fra almindeligt flow-tv i din familie? Foto: TeliaEr I også gået væk fra almindeligt flow-tv i din familie? Foto: Telia

Gør hele familien glad
At danskerne selv vil vælge, har de fanget hos Telia, der giver kunderne mulighed for helt selv at vælge deres favorit-streamingtjenester som en del af abonnementet.

Det betyder, at du frit kan vælge mellem de bedste og største streamingtjenester som Netflix, TV 2 PLAY HBO Max, Spotify Premium og discovery+, så du får netop dét, der passer til dine behov.

Lige nu får du endda en valgfri streamingtjeneste på Telias regning i hele 6 måneder, hvis du vælger deres Smart 40-abonnement. Og det er noget, hele familien kan få glæde af, da alle i husstanden kan deles om indholdet.

Læs mere om det her.

Mange penge at spare
Ud over at Telia giver en valgfri streamingtjeneste de første 6 måneder, kan du som Telia-kunde tilvælge yderligere streamingtjenester til særligt fordelagtige priser.

Dermed betaler du og familien kun for de tjenester, I selv vælger, og I er altså ikke tvunget ind i dyre og fastlåste pakker med indhold, som I faktisk ikke er interesseret i. De streamingtjenester, I betaler for, kan I naturligvis løbende skifte ud med andre, når det er tid til at prøve noget nyt. Det er da smart, ik’?

Det betyder med andre ord, at familien kan få rigtig meget indhold for pengene – til stor værdi for alle i husstanden. Og I kan enten samles om underholdningen eller nyde den hver for sig.

I har flere fantastiske streamingtjenester at vælge imellem hos Telia. Foto: TeliaI har flere fantastiske streamingtjenester at vælge imellem hos Telia. Foto: Telia  

Masser af data til streaming
Flere og flere danske husstande er helt begyndt at droppe tv’et derhjemme, og når der i stedet udelukkende streames, skal der selvfølgelig bruges noget data. Især hvis der også streames på farten.

Smart 40-abonnementet er netop et godt valg til dig, som elsker at streame. Der er 40 GB data inkluderet, og for langt de fleste vil det være rigeligt til at dække selv et rigtig stort forbrug.

Læs mere om abonnementet her og se, hvilken streamingtjeneste du vil have – på Telias regning.

Telia Smart 40

Med Telia Smart 40 får du fri tale og hele 40 GB data (heraf 10 GB i EU) til blot 159 kr. om måneden.

Tilmed giver Telia en valgfri streamingtjeneste i hele 6 måneder. Og som altid hos Telia er der ingen binding på abonnementet.

Læs mere om Telia Smart 40 og den 6-måneders valgfri streamingtjeneste.