ANNONCE:

Hey, Aalborg: Nemt og ultrahurtigt 5G-internet

Med Telia får du ultrahurtigt 5G Internet i hjemmet uden gravearbejde eller andet bøvl. Fremtidens internet er nemlig trådløst og virker med det samme – og i Aalborg er Telias 5G-netværk det bedste, du kan få.

Først var der 3G, så 4G og nu er det 5G, der leverer det hurtigste trådløse internet. 5G-netværket er nemlig ekstremt hurtigt sammenlignet med 4G med downloadhastigheder mange gange hurtigere end hidtil set.

Og mens 5G allerede er tilgængeligt på mobiltelefonen, kan det også med fordel bruges som din faste og lynhurtige internetforbindelse i hjemmet.

Det betyder, at du med 5G Internet fra Telia uden problemer kan gå amok i streaming, surfing og gaming. Og det tager blot fem minutter at komme på.

5G-internet fra Telia er netop trådløst, hvorfor du blot modtager en router samt et simkort til routeren. Når simkortet er sat i, skal du blot logge på 5G-netværket, og så er hele husstanden online.

Nemmere bliver det næsten ikke. Og både oprettelse og levering er selvfølgelig gratis.

Lige nu får du både seks måneders HBO og tre måneders Viaplay med i købet, hvis du vælger Telias 5G Internet.
Læs mere om Telias 5G Internet her.

Tag dit internet med dig
5G Internet til hjemmet fungerer som nævnt på samme måde som den internetforbindelse, du kender fra mobilen, hvor du ikke er afhængig af kabler og stik i væggen.

Det betyder, at du med 5G Internet fra Telia kan få lynhurtigt internet uden gravearbejde, teknikerbesøg og hvad der ellers ofte kræves for at få hurtigere internet.

Det er utrolig nemt at komme i gang med Telia 5G Internet - og det bliver leveret lige til døren. Foto: TeliaDet er utrolig nemt at komme i gang med Telia 5G Internet - og det bliver leveret lige til døren. Foto: Telia  

Dertil kommer, at du frit kan stille den trådløse router hvor som helst i hjemmet, og du kan tilmed tage den med i sommerhus eller på ferie i Danmark og være sikker på, at du altid har adgang til det bedst mulige netværk.

Klik her og gå på opdagelse i mulighederne for 5G Internet fra Telia.

Lynhurtigt 5G Internet - med gratis HBO Max og Viaplay

Går du med 5G Internet fra Telia, får du lige nu seks måneders gratis HBO Max og tre måneders gratis Viaplay med. Og du skal naturligvis heller ikke betale for oprettelse og levering.

Så er du online og klar til at streame på fem minutter.

Klik her og se Telias fantastiske muligheder.

 

Aalborgs bedste dækning
Bor du i Aalborg, er du med Telia tilmed sikret det bedste 5G-netværk, hvilket en måling foretaget af den internationale rådgivningsvirksomhed Umlaut tydeligt viser.

Her fører Telias 5G-netværk over alle andre, især når det gælder pålideligheden af dataadgangen i Aalborg.

Og det er ikke kun i Aalborg, at Telia er bedst – faktisk gælder det i alle landets fire største byer.

Sammenlagt overgår Telias dækning nemlig alle andre danske teleselskaber ved at score hele 956 ud af 1000 mulige point, viser målingen.

Det betyder, at du ved at vælge Telia, er sikret optimal 5G-dækning i Aalborg, og så er det endegyldigt slut med teams-møder, der fryser, langsomme downloads og streamingtjenester, der brokker sig over internethastigheden.

Bestiller du 5G Internet hos Telia nu, får du desuden gratis oprettelse, gratis levering og masser af services til særpris samt seks måneders adgang til HBO Max og tre måneders Viaplay på Telias regning.

Slå til og læs mere om Telias 5G Internet her.