ANNONCE:

Fantastiske features på Googles nye flagskib

Stilfuld, kraftfuld og sikker. Google har netop lanceret et af årets mest ventede techprodukter – nemlig Pixel 8 Pro, der kommer med smarte features.

Google er klar med den næste generation af den populære Pixel-serie. Den nye smartphone er designet til at imponere med sin elegance, nye specifikationer og funktioner.

Tech-giganten har i udviklingen af sin nye smartphone et særligt fokus på at skabe den allerbedste kameraoplevelse og sikkerhed kombineret med en god portion AI-evner.

Det tager vi et nærmere kig i denne artikel.

Fang øjeblikke med fantastisk billed- og videokvalitet
Når det kommer til telefoner, er kamerakvaliteten højt på prioriteringslisten. Heldigvis tager Pixel 8 Pro dine billeder til helt nye niveauer. Kamerasystemet er nemlig Pixels bedste nogensinde! De avancerede kameraindstillinger giver billeder i fuld opløsning – også fra lang afstand. Med superzoom kan du fange selv de mindste detaljer på distancen, mens ultravidvinkelkameraet giver dig mulighed for at tage billeder i brede landskaber med utrolig klarhed.

Den fantastiske billedekvalitet får du også glæde af i en feature, som kommer til at redde utallige billeder: Best Take.
Med Best Take-funktionen vil du på baggrund af en række billeder sammensætte det perfekte gruppebillede, så alle både smiler og kigger på fotografen. Endelig!

Også videokvaliteten er særdeles unik for den nye smartphone. Udover at kunne justere farver og lys helt automatisk, kan du med den smarte Audio Magic Eraser-funktion nemlig reducere uønskede baggrundslyde i videoer som f.eks. støj fra biler eller byggeri.

Artiklen fortsætter under videoen...


Er du koncertgænger, stjernekigger, morgenmotionist eller bevæger du generelt ud efter mørkets frembrud, har du måske forsøgt at tage videoer i selvsamme situation – uden held. Det er snart slut. Inden længe vil du kunne optage en højkvalitets-video i svag belysning, hvor Google anvender sit avancerede AI til at øge kvaliteten af dine videoer.

Google Pixel 8 Pro med skræddersyet abonnement

Køb en ny Google Pixel 8 Pro med Telia-abonnement!

Hos Telia kan du vælge at betale det fulde beløbe eller betale rentefrit over 6, 12 eller 36 måneder – det er op til dig. Telia tilbyder fri fragt og 30 dages fri retur.

Pixel 8-serien består, foruden Google Pixel 8 Pro, også af den lidt mindre Google Pixel 8, der selvfølgelig også er garant for et godt kamera, høj sikkerhed og en kraftfuldt batteri.

Hos Telia kan du læse meget mere om begge smartphones ved at klikke her.

Få hjælp i hverdagen med AI-assistance
Netop AI-teknologi er i rivende udvikling, og Googles Pixel 8 Pro kan på mange områder også gøre din hverdag lettere. Telefonen er udstyret med Google Tensor G3-shippen og Google AI, som forbedrer dine opkald ved at reducere baggrundsstøj fra den, du taler med, og forstærker personens stemme.

Artiklen fortsætter under billedet...
null

Med liveoversættelse kan Pixel 8 Pro oversætte dine samtaler i realtid, transskribere beskeder og oversætte menukortet, når du spiser ude i alverdens lande. Så er sommerferien reddet!

Nu vi snakker ferie, er det værd at nævne, at Pixels batterijustering kan give over 24 timers batteritid og oplader ligeledes hurtigere end nogensinde. Det betyder, at du kan bevæge dig og være på farten uden at skulle bekymre dig om en flad telefon.

Lyder det fristende?

Vil du vide mere om Google Pixel 8 Pro, kan du bare klikke her.

Beskyt dig selv og dine data
Det kan godt betale sig at have telefonen med i bilen, når du er ude at køre. 7-9-13 sker det aldrig, men hvis uheldet er ude, kan Pixel automatisk registrere, hvis du har været involveret i en bilulykke. Telefonen kan foretage opkald til nødtjenester, dele din nøjagtige lokation og underrette pårørende i nødsituationer.

Sikkerheden bør være og er en topprioritet. Pixels indbyggede sikkerhedschip hjælper dig med at beskytte dine personlige oplysninger i din online færden – uanset hvilke applikationer eller webbrowsere, du bruger.

Læs mere om muligheden for at købe Pixel 8 Pro hos Telia her.

Oplev Google Pixel 8 Pro i Telias butikker

Kig forbi en af Telias butikker for at opleve den spændende nyhed.

Her står de klar til at præsentere mulighederne med Google Pixel 8 Pro og vejlede dig til den bedste løsning.

Klik her for at se butikker nær dig.

Google Pixel 8 Pro specifikationer

Pixel 8 Pro udstråler ekstravagance med en poleret aluminiumsramme og en bagside i mat glas. Ligesom Pixel 8 er den beskyttet af glas, der kan klare tab eller væskesprøjt fra kaffekruset. Det robuste design er desuden ridsefast og fås i tre farver.

Des ydre er dog ikke eneste, som er forandret. Også indmaden har fået en overhaling. Det kan du læse meget mere om herunder.
 

Størrelse      Bredde (mm)                       76,5

                      Længde (mm)                    162,6

                      Vægt (g)                             213
 

Skærm          Skærm type                       Super Actua display, LTPO OLED

                      Glas type                            Corning® Gorilla® Glass Victus®
 

System         Styresystem                        Android

                      App butik                            GooglePlay

                      Chipset                               Google Tensor G3
 

Batteri           Batteristørrelse                   5050    
                             

Hukommelse                                           12 RAM (GB)
 

Kamera (forside)                                      1

                      Kamera opløsning               10,5

                      Blændetal                            f/2,2

                      Autofokus                            Ja

                      Videooptagelse opløsning   4K@24/30/60fps
 

Kamera (bagside)                                   1

                      Kamera opløsning              50 + 48 + 48

                      Blændetal                           f/1.68 + f/1.95 + f/2.8

                      Autofokus                           Ja

                      Blitz                                    Ja

                      Videooptagelse opløsning  4K@24/30/60fps, 1080p@24/30/60fps

Af: Trine Møhring Larsen